U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

20-jaar VAT’69 reünie feesten voor een betere wereld


JCI Friesland (voorheen Junior Kamer Friesland) organiseert in samenwerking met Club RED op vrijdag 14 december 2018 de 20ste EDITIE van de VAT’69 reünie met als doel om geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Stadskantine West.

De VAT’69 reünie is een jaarlijks terugkerend feest voor de stappers van toen en nu. VAT’69 was vroeger een kroeg in het pand waar nu Roast is gehuisvest.
Stadkantine West, het goede doel van dit jaar, is een prachtig lokaal Leeuwarder initiatief en biedt buurtbewoners op vaste dagen in de maand in Buurthuis Rengerspark een goede 3-gangen maaltijd voor een schappelijke prijs.

Het doel hiervan is om verbinding te creëren tussen de buurtbewoners en om mensen de kans te bieden zichzelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. De maandelijkse terugkerende Stadskantine West draait al vanaf eind 2015 en heeft een vaste pool vrijwilligers en gasten.
Elk jaar sponsort de VAT’69 reünie een ander goed doel, waarmee deze organisaties zeer welkome financiële en materiële duwtjes in de rug kregen.

Een greep uit de goede doelen die de revu de laatste 20 jaar passeerden: Kinderboerderij Leeuwarden, De Oldehove, Stichting Hoor, Rijk voor Arm, Kinderresto, Stichting Leergeld en het Frysk Jeugdorkest.

Discussieer mee