Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Woning waar hennepkwekerij werd gevonden gaat drie maanden dicht

Een woning in de Eikenstraat in Leeuwarden gaat drie maanden dicht. In de woning werd in augustus een plantage met meer dan 408 wietplanten gevonden.

0 Reacties
Tandartsen Mantgum en Leeuwarden gehackt, mogelijk patiëntengegevens gestolen

Tandartspraktijken in Leeuwarden en Mantgum zijn waarschijnlijk gehackt. Colosseum Dental, met meerdere praktijken in de provincie, zegt dat er mogelijk patiëntengegevens ingezien of gekopieerd zijn.

0 Reacties
Vluchtelingen en vrijwilligers in Leeuwarden nemen weemoedig afscheid van taalles

Met pizza en muziek namen vrijwilligers en vluchtelingen afscheid van elkaar na een jaar lang Nederlandse taalles. Zo'n 60 vrijwilligers leerden bijna 300 vluchtelingen uit het WTC in Leeuwarden de Nederlandse taal.

0 Reacties
Vrouw (54) zwaargewond bij steekincident in Grou

In Grou is woensdagochtend vroeg een 54-jarige vrouw zwaargewond geraakt bij een steekincident in een woning in Grou. De verdachte, een man van 62, is aangehouden en wordt verhoord.

0 Reacties
Stroomstoring in Leeuwarden

Sinds dinsdagochtend zes uur heeft een gedeelte van Leeuwarden te kampen met een stroomstoring. Het gaat om het gebied rondom de Groningerstraatweg.

0 Reacties
Politieagent ernstig mishandeld in Leeuwarden

Een politieagent in Leeuwarden is afgelopen weekend ernstig mishandeld. Dat gebeurde, nadat hij afgekomen was op een melding van agressief gedrag richting enkele portiers van een horecazaak aan het Ruiterskwartier.

0 Reacties
Internationaal watercongres van start in Leeuwarden: "Dat is een sprookje"

Het WTC in Leeuwarden staat deze week in het teken van water. Wetenschappers, ondernemers en studenten komen daar samen voor de Europese watertechnologieweek die georganiseerd wordt door onderzoeksinstituut Wetsus.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht
24 september 2022
  • Geen uitzendingen.