U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Adverteren

Adverteren bij Omroep LEOMiddelsé

We hoeven u als adverteerder niet te vertellen dat u veel baat heeft bij een grote naamsbekendheid. Manieren om reclame te maken zijn er veel, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkele gebruikt. Maar heeft u al een gedacht aan adverteren via de lokale omroep LEOMiddelsé? Met een potentieel bereik van 108.249 luisteraars en kijkers kunt u lokaal gericht adverteren op radio, tv en onze website.

Voor wie

Adverteren bij Omroep LEOMiddelsé is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Door onze voordelige tarieven is reclame bij Omroep LEOMiddelsé voor elk bedrijf bereikbaar. Bij Omroep LEOMiddelsé kunt u adverteren op tv, radio en internet. Ook kunt u programmasponsor worden van verschillende radio- en/of TV-programma's. Zo komt u nog gerichter in contact met uw doelgroep.

Doelgroep en bereik

Omroep LEOMiddelsé is de lokale publieke zender van de hele gemeente Leeuwarden. Wij zijn te ontvangen op radio, televisie en internet. In de stad én in de dorpen van de nieuwe gemeente. Dat zijn meer dan 100.000 inwoners! Naast nieuws, sport en cultuur brengt Omroep LEOMiddelsé ook verschillende programma's voor allerlei verschillende doelgroepen zoals klassiek en piratenmuziek.

Meer informatie

Heeft u interesse in het adverteren op omroep LEOMiddelsé, of wilt u gewoon eerst meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers:

 

Telefoon: 058 - 7676503

Email: adverteren@leomiddelse.nl