Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Adverteren

Adverteren bij LEO Middelsé

We hoeven u als adverteerder niet te vertellen dat u veel baat heeft bij een grote naamsbekendheid. Manieren om reclame te maken zijn er veel, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkele gebruikt. Maar heeft u al een gedacht aan adverteren via de lokale omroep LEO Middelsé? Met een potentieel bereik van minimaal 120.000 luisteraars en kijkers kunt u lokaal gericht adverteren op radio, tv en onze website.

Voor wie

Adverteren bij LEO Middelsé is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Door onze voordelige tarieven is reclame bij LEO Middelsé voor elk bedrijf bereikbaar. Bij LEO Middelsé kunt u adverteren op tv, radio en internet. Ook kunt u programmasponsor worden van verschillende radio- en/of TV-programma's. Zo komt u nog gerichter in contact met uw doelgroep.

Doelgroep en bereik

LEO Middelsé is de lokale publieke zender van de hele gemeente Leeuwarden. Wij zijn te ontvangen op radio, televisie en internet. In de stad én in de dorpen van de nieuwe gemeente. Dat zijn meer dan 125.000 inwoners! Naast nieuws, sport en cultuur brengt LEO Middelsé ook verschillende programma's voor allerlei verschillende soorten (muziek) interesses zoals klassiek, rock en piratenmuziek.

Meer informatie

Heeft u interesse in het adverteren op omroep LEO Middelsé, of wilt u gewoon eerst meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers:

Email: adverteren@leomiddelse.nl