U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Adverteren

Adverteren bij Omroep LEO

We hoeven u als adverteerder niet te vertellen dat u veel baat heeft bij een grote naamsbekendheid. Manieren om reclame te maken zijn er veel, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkele gebruikt. Maar heeft u al eens gedacht aan adverteren via de lokale omroep LEO? Met een potentieel bereik van 108.249 luisteraars en kijkers kunt u lokaal gericht adverteren op radio, tv en onze website.

Voor wie

Adverteren bij Omroep LEO is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Door onze voordelige tarieven is reclame bij Omroep LEO voor elk bedrijf bereikbaar. Bij Omroep LEO kunt u adverteren op tv, radio en internet. Ook kunt u programmasponsor worden van verschillende radio- en/of TV-programma's. Zo komt u nog gerichter in contact met uw doelgroep.

Doelgroep en bereik

Omroep LEO is de lokale publieke zender van de hele gemeente Leeuwarden. Wij zijn te ontvangen op radio, televisie en internet. In de stad én in de dorpen van de nieuwe gemeente. Dat zijn meer dan 100.000 inwoners! Naast nieuws, sport en cultuur brengt Omroep LEO ook verschillende programma's voor allerlei verschillende doelgroepen zoals klassiek en piratenmuziek.

Meer informatie

Heeft u interesse in het adverteren op omroep LEO, of wilt u gewoon eerst meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers:

 

Telefoon: 058 - 7676503

Email: adverteren@omroepleo.nl