U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

ART TOUR LEEUWARDEN 2018 Bob Dylan Tribute - Piet Kok en Roelof Reineman

28 januari 2018

het expositieproject van LF2018 en Art Connection is in januari van start gegaan met een eerste reeks exposities met als thema “Times the are a-changing”.

Onder andere naar aanleiding hiervan een speciaal concert van Piet Kok en Roelof Reineman als tribute aan deze fameuze singer/songwriter.

Bekende songs als Blowing in the wind, Knocking on Heaven's door, Times they are changing en Mr. Tambourine man passeren de revue maar ook minder bekende composities.
Deze twee muzikanten spelen al samen sinds de jaren 80 van de vorige eeuw. In het begin in de Plok Blues Band en later regelmatig als duo.

Piet Kok (zang, gitaar en mondharmonica) heeft een aantal lp's en cd's gemaakt, waaronder met de groep Farmer's Union, meest Engelstalig maar ook een Nederlandstalige cd waarop hij gedichten zingt van de Irakese dichter Rodaan Al Galidi.

Roelof Reineman (gitaar, slide gitaar) is ook een gewaardeerd lid van de band The Hangouts die diverse cd's heeft gemaakt  waaronder een met Friese vertalingen van songs van The Rolling Stones.

Ze hebben op diverse Bob Dylan meetings gespeeld en voor radio en tv opgetreden met zijn songs.

Boekingen en prijzen: tel: 058 2660360 of: piet.kok@hotmail.com Voor filmpjes: zie You Tube/Piet Kok

 “Times they are a-changing”  is tevens het thema van de eerste periode van ART TOUR LEEUWARDEN 2018, expositieroute van kunst van meest Friese kunstenaars op 19 verschillende locaties in Leeuwarden naar aanleiding van Leeuwarden Culturele Hoofdstad. In de loop van het jaar 2018 volgen thema’s als “De Reis”, “Water” en “Art Fryslân”.

Ook De Kanselarij behoort tot één van deze 19 locaties en in de hal van De kanselarij ziet u een schitterende expositie van Fred Thoolen. Speciaal deze middag is de kunstenaar zelf om 15.00 uur aanwezig om u de verhalen bij zijn schilderijen te vertellen. Van harte aanbevolen.

Meer informatie www.artenon.frl

Het concert op zondag 28 januari vindt plaats in de oude Hofzaal van de Kanselarij.

Op tijd komen is wenselijk want de zaal is snel vol.
De Kanselarij met haar vernieuwde Grand Café is vanaf 14.30 uur geopend.

Aanvang concert 16:00 uur.
De Kanselarij, Turfmarkt 11, 8911KS Leeuwarden.
Het concert is vrij toegankelijk.