U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Benefietconcert Huzumer skûtsje in Neushoorn Leeuwarden

Op vrijdag 13 maart organiseert het Huzumer skûtsje samen met de Neushoorn een benefietconcert.

Om een wedstrijdskûtsje mee te kunnen laten doen in de top is geld nodig. Er wordt achter de schermen altijd hard aan de weg getimmerd om sponsors en donateurs te vinden. Met deze inkomsten is het mogelijk om ieder jaar het schip tot in de puntjes verzorgd, met het materiaal tip top in orde, aan de start van de jaarlijkse SKS kampioenschappen te laten verschijnen.

Schipper Johannes Meeter probeert het bestuur zo goed mogelijk te ondersteunen en draagt graag zijn steentje bij om de benodigde financiële middelen in kas te krijgen.

Het liefst geeft hij de sponsor of donateur iets terug voor hun steun, zodat het leuker wordt om geld te doneren.  Afgelopen zomer had hij hier een leuk gesprek over met Raynaud Ritsma van Vangrail. De zanger draagt het Huzumer skûtsje een warm hart toe en samen kwamen ze op het idee om een benefietconcert te organiseren. Het bestuur raakte ook enthousiast en met elkaar zijn ze aan de slag gegaan om vorm te geven aan het idee. Tijdens de zoektocht naar een locatie kwam de Neushoorn op hun pad en kon een datum geprikt worden. Vrijdag 13 maart is het zover. Vangrail zal er met hun uitgebreide repertoire een feest der herkenning van maken en de tent op zijn kop zetten, daarnaast treedt ook Jilt Heidstra met zijn band op,  zij spelen Friese liedjes met invloeden van countrymuziek.

Het benefietconcert is bedoeld voor iedereen die zin heeft in een mooi feest. Tevens is het een  mooie gelegenheid voor de schipper en zijn bemanning om de fans van en uit it Doarp Huzum in levende lijve te ontmoeten en zo nader kennis met elkaar te maken. Kaarten zijn online te bestellen via www.neushoorn.nl of bij de kassa voor € 20,-

Discussieer mee