U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Breij en Van Ewijk in de basis tegen MVV

De koploper van de Keuken Kampioen Divisie neemt het morgenavond op tegen MVV. De mannen van trainer Henk de Jong zijn weer in goede doen. Vorige week werd er historisch gewonnen van NEC. 

Herpakt
Cambuur verloor de eerste twee wedstrijden van het seizoen. De Leeuwarders wisten zich thuis tegen Jong Utrecht weer te herpakken. De wedstrijd tegen NEC vorige week was cruciaal, weet ook trainer Henk de Jong. ''Ja, die overwinning was echt belangrijk. Op een lastig veld tegen een stugge ploeg en dan die drie punten pakken. Dat is heerlijk.''

De tegenstander
MVV staat op het moment 15e in de competitie. Afgelopen oktober was de laatste confrontatie met de ploeg uit Maastricht. Deze wedstrijd werd een teleurstellende 0 tegen 0. ''Waarschijnlijk zullen ze wel gaan inzakken. Het was uit een moeizame wedstrijd, morgen zullen we alles moeten gaan geven voor de drie punten.'' Aldus oefenmeester Henk de Jong.

Ziekenboeg
Cambuur zal het morgen zonder Jamie Jacobs moeten doen. De veel scorende middenvelder heeft nog steeds last van zijn hamstring. Ook komt de wedstrijd tegen MVV nog wat te vroeg voor de rappe aanvaller. Ook heeft Akoy pijntjes en zal er morgen niet bijzijn.

Vermoedelijke opstelling: Stevens, Sambissa, Schouten, Mac-Intosch, Van Ewijk, Hoedemakers, Maulun, Breij, Antonia, Oratmangoen, Mühren.

Interview Henk de Jong:

Interview Robert Mühren:

Discussieer mee