U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Brexitprogramma bij LEO Middelsé

LEO Middelsé, de lokale omroep Leeuwarden, zendt donderdag 31 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur een speciaal Brexit programma uit. De uitzending komt rechtstreeks uit de Ierse pub Paddy O'Ryan.

Producer Bert van Wier: "Daar het volstrekt onduidelijk blijft of, wanneer en hoe Groot-Brittannië de Europese Unie verlaat, heeft LEO Middelsé besloten het Brexit programma op 31 oktober door te laten gaan. Het was immers de bedoeling van Boris Johnson om op 31 oktober de Europese Unie te verlaten."

Naast ambassadeur Peter Wilson van Groot-Brittannië, werken onder andere parlementair journalist Kees Boonman (1Vandaag, MAX Nieuws Weekend), Marijn Duivergé van B&B 'Parlement van Engeland' uit Leeuwarden, Rugbyvereniging Greate Pier, werkgeversorganisatie NCW/MKB Noord en gedeputeerde Sander de Rouwe mee aan dit programma

Het Brexitprogramma wordt uitgezonden vanuit de éénmalige (Noord)Ierse pub Paddy O'Ryan aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden. De presentatie van het programma is in handen  van Jane Rose Kelly Clarent. Technisch wordt het programma verzorgd door Lars Veenstra en Gerard van den Bos.

Het programma start om 16:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Publiek is vanaf 15:00 welkom in Paddy O'Ryan aan de Tweebaksmarkt 49 in Leeuwarden.

Informatie over gasten die medewerking verleenden aan de Brexitshow van LEO Middelsé:

Britse Ambassade: www.gov.uk

Parlementair journalist Kees Boonman kunt u wekelijks horen op zaterdagochtend vanaf 8:30 uur op NPO Radio 1 (Max Nieuwsweekend met Mieke vd Weij en Peter de Bie)

B&B Parlement van Engeland, aan de Weerd in centrum van Leeuwarden. tel: 289 6954 Of via de website www.parlementvanengeland.nl

De Friese Darts Bond: www.fdbdarts.nl

Rugby Verenifing Greate Pier: www.rugbyleeuwarden.jimdofree.com

Provinciehus Frysland; www.fryslan.frl

Zingen in Engeland: www.zingeninengeland.nl

Easy Transport: www.easytransport.nl

Discussieer mee