U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Live

0 Reacties
Cambuur Komt Eraan-vlag is uitverkocht, Henk de Jong hijst doek op Oldehove

Alle 500 Cambuur Komt Eraan-vlaggen zijn uitverkocht, laat Cambuur weten. De vlag ging afgelopen weekeinde de verkoop in om het doek vandaag te hijsen vanwege de uitspraak in de eredivisiekwestie. Trainer Henk de Jong hees de vlag vanochtend op de Oldehove.

0 Reacties
Ard de Graaf (Cambuur) in Sport Lokaal FM

In Sport Lokaal FM zondagmiddag een gesprek met Ard de Graaf van Cambuur.  Verder is er aandacht voor de Dutch Chearleaders.

0 Reacties
Graffitikunstenaar plaatst "KNVB Maffia" op Stephensonviaduct

Graffitikunstenaar 'Skorrie Morrie' heeft donderdagmiddag de tekst "KNVB Maffia" op één van de randen van het Stephensonviaduct in Leeuwarden aangebracht. Tussen "KNVB" en "Maffia" is de leeuw van de voetbalbond in een rood verbodsbord geplaatst. De tekst is een link naar de eredivisiekwestie, waarin Cambuur met de KNVB verwikkeld is.

0 Reacties
VIDEO: Stickeractie van Cambuur zorgt voor filevorming bij stadion

De stickeractie van Cambuur, die vanmiddag in het stadion van de club van start ging, zorgt voor filevorming. Tientallen automobilisten staan in de rij om de sticker '#CambuurKomtEraan!' op hun wagen te laten plakken. De stickeractie wordt gehouden om de juridische procedure tegen de KNVB mede van te bekostigen. 

LIVE RADIOSTREAM:

STAND: