U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Live

0 Reacties
Cambuur neemt Mees Hoedemakers definitief over van AZ

Cambuur heeft speler Mees Hoedemakers definitief overgenomen van AZ. De handtekeningen zijn ervoor gezet, meldt de club op zijn site. De tweebenige middenvelder heeft zich tot de zomer van 2022 laten vastleggen, met een optie voor nog een seizoen.

0 Reacties
LEO Middelsé FM brengt vrijdag een live Cambuur-podcast, van drie uur

In deze voetballoze periode komt LEO Middelsé vrijdag met een drie uur durende live Cambuurpodcast op LEO Middelsé FM. Het wordt een interactieve show met verschillende gasten en luisteraars kunnen inbellen. Want wat is er nu mooier om drie uur lang te praten over de mooiste club van allemaal?

0 Reacties
Geen voetbalwedstrijden tot 31 maart

Vandaag is er door de overheid besloten dat alle evenementen waar meer dan honderd mensen samenkomen worden geschrapt. Voor de voetballerij in Nederland betekent dit dat er tot 31 maart geen wedstrijden gespeeld zullen worden. Vanwege de toenemende problemen omtrent het Corona-virus is de overheid tot dit besluit gekomen.

0 Reacties
Ondanks Corona gaat Cambuur - NAC 'gewoon' door

Ondanks alle onzekerheden omtrent het Corona virus heeft de KNVB vandaag besloten alle wedstrijden vooralsnog door te laten gaan. Ook worden de wedstrijden 'gewoon' met publiek gespeeld. 

LIVE RADIOSTREAM:

STAND: