U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur achterin dun bezet tegen MVV

Trainer Henk de Jong heeft zaterdag een aardige puzzel op te lossen achterin. Sambissa, Bangura, Schouten zijn sowieso afwezig. Sven Nieuwpoort en Kelian van der Kaap zijn twijfelgevallen. Dit betekent dat, met een beetje pech, De Jong maar kan beschikken over drie fitte verdedigers.

Cambuur wacht de verre uitwedstrijd in Maastricht. De ploeg vertrekt rond een uur of negen al richting het zuiden, waar ze ‘s middags gaan rusten in een hotel. De wedstrijd in Stadion de Geusselt begint om 18:45. MVV speelde afgelopen zondagavond met 0-0 gelijk in en tegen Almere. De Limburgers lijken vooral achterin degelijk. Vorig jaar speelde Cambuur met 0-0 gelijk in Maastricht. De wedstrijd is voor Cambuur eigenlijk altijd traditioneel moeilijk.

Het lijkt er op dat Cambuur op het middenveld en voorin gaat spelen met dezelfde namen als vorige week tegen N.E.C. Tenzij uitslagen van de verplichte coronatesten roet in het eten gooien.

De wedstrijd is zaterdagavond vanaf 18:00 live te volgen via LEO Middelsé via 105.3 en 106.1 fm. In Maastricht zit verslaggever Hedser Kok. In de studio in Stiens zit presentator en technicus Marco Oosterhuis samen met analist Yannick Masson.

Henk de Jong en Jamie Jacobs:

Discussieer mee