Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur bijna compleet tegen Telstar

Matthew Steenvoorden ontbrak bij de laatste training voor de wedstrijd tegen Telstar. Hij heeft nog te veel last van zijn voetblessure. Het leek erop dat Steenvoorden deze week weer kon mee trainen met de groep, maar hij heeft nog te veel pijn.

Trainer Rene Hake gaf niets prijs over de opstelling tijdens het persmoment. Maar zoals het er nu op lijkt worden er geen wisselingen doorgevoerd in het elftal. Andrejs Ciganiks is ook weer beschikbaar, na dat hij ontbrak wegens interlandverplichtingen voor Letland onder 21.

Hake vindt dat zijn ploeg Telstar niet mag onderschatten. "Wij zijn niet in de positie om dat te doen, vind ik." De ploeg van trainer Mike Snoei won vorige week met 1-4 bij Dordrecht. "Daar hebben de voor velen onbekende voorhoede spelers een visitekaartje afgegeven."

Vermoedelijke Opstelling: Mous, Van Wermeskerken, Mbende, Schilder, Sambissa, Conraad, Schindler, Schils, Mathieu, Van Kippersluis, Rossi

De wedstrijd staat morgen onder leiding van Siemen Mulder. Als om 20:00 uur het beginsignaal klinkt in het Cambuurstadion is Omroep LEO er live bij op 106.1 FM en  omroepen.nl met het commentaar van Jelmer Wijnstra en Richard de Vries. Een uur begint vanuit de studio de voorbeschouwing in het programma LocoToko.

Justin Mathieu:

Voorbeschouwing SC Cambuur - SC Telstar: Justin Mathieu

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

René Hake:

Voorbeschouwing SC Cambuur - SC Telstar: René Hake

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

 

Discussieer mee