U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur blij met punt in Maastricht

SC Cambuur speelde de laatste weken de ene na de andere tegenstander van de mat, maar vrijdagavond in Maastricht kwam er tegen MVV een kleine kink in de kabel. In de Geusselt werd het 0-0.

Cambuur kwam maar moeilijk tot kansen in het zuiden van het land. MVV begon fanatiek aan de wedstrijd en vroeg al snel om een rode kaart van Calvin Mac-Intosch. Scheidsrechter Ingmar Oostrom zag dat Holtby was doorgebroken, maar gaf ook aan dat de verdediger de bal speelde. Henk de Jong en zijn manschappen haalden dan ook opgelucht adem.

Tien minuten later was de grootste kans van de wedstrijd voor Anthony van de Hurk, maar de Maastrichtse aanvoerder zag zijn schot knap gered worden door Sonny Stevens. Diezelfde Stevens mocht daarna nog een aantal handelend optreden maar hield de nul. De grootste kans voor Cambuur kwam na 35 minuten. Het was Jordy van Deelen die de zestien indribbelde, maar met zijn linker niet doel kon treffen.

In de tweede helft was het veelal niet goed van beide kanten. Kansen waren er nog wel, maar Goppel school voorlangs. Holtby zag zijn vrije trap op de buitkant van de paal belanden. En de Leeuwarders? Die kregen geen enkele kans meer en mochten zodoende in hun handen knijpen met een puntje in het zuiden van het land.

Foto: HENK JAN DIJKS / DIJKSFOTOGRAFIE

 

Interview Henk de Jong:

Nabeschouwing MVV - SC Cambuur: Henk de Jong

Uploaded by LEO Middelsé on 2019-10-11.

Discussieer mee