U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur gaat 'gewoon' door tegen TOP Oss

Cambuur start zaterdag met dezelfde spelers als de eerste drie wedstrijden. Ondanks het verlies afgelopen week tegen Go Ahead Eagles verandert Henk de Jong niets aan de opstelling en speelwijze. Tegenstander TOP Oss wacht nog op de eerste punten dit seizoen.

Erik Schouten en Alex Bangura sluiten in Oss weer aan bij de selectie. David Sambissa sluit volgende week weer aan. Domper is de blessure van Stanley Akoy, de middenvelder liep afgelopen dinsdag een zware knieblessure op en komt dit seizoen niet meer in actie. Ondanks dat de transferwindow nog open is, haalt Cambuur geen vervanger. "Het geld is op", aldus trainer Henk de Jong.

Tegenstander TOP Oss verloor de eerste drie wedstrijden van dit seizoen. Zij zullen dus waarschijnlijk, net als Go Ahead Eagles, 'de bus' parkeren zaterdag. Het aanvallende spel van Cambuur zal dus beter moeten dan vorige week. Wanneer TOP Oss inzakt, moet het spel sneller en preciezer. Daarnaast moet Cambuur scherper zijn bij standaardsituaties voor het eigen doel.

Bij trainer Henk de Jong blijft ook nog steeds de angst voor coronabesmettingen. "Het kan zomaar zijn dat we een dag voor de wedstrijd een paar man kwijt zijn, en dat is lastig. Kijk maar naar Vitesse waar nu de hele staf besmet is."

Opstelling SC Cambuur: Doel: Stevens. Verdediging: Schmidt, Macintosh, Nieuwpoort en Ter Heide. Middenveld: Hoedemakers, Maulun en Jacobs. Aanval: Antonia, Kallon en Mürhen.

De wedstrijd TOP Oss - SC Cambuur is zaterdagmiddag vanaf 16:00 live op de radio te volgen bij LEO Middelsé via 105.3 en 106.1 FM en via de stream op onze website. In het Frans Heesen Stadion in Oss zit verslaggever Hedser Kok. In de studio zit presentator Mark Hettinga.

 

Trainer Henk de Jong en aanvoerder Erik Schouten:

Discussieer mee