U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur in eerste duel niet voorbij Almere City FC

Het is SC Cambuur niet gelukt een goed resultaat neer te zetten in de eerste wedstrijd van de eerste ronde van de play-offs. In Leeuwarden kwamen de mannen van René Hake twee keer terug van een achterstand: 2-2. 

Cambuur speelde een slechte eerste helft en het was Almere City FC wat het spel bepaalde. Grote kansen bleven echter uit. In de 17de minuut was het Bensabouh die Almere op 0-1 zette. Een verraderlijk schot zeilde zo in de goal. Pieter Bos, invaller voor de toch niet helemaal fitte Xavier Mous, erkende zelf dat hij de bal had kunnen hebben.

De gelijkmaker viel vlak voor rust. Uit een corner kopte Matthew Steenvoorden de bal keihard op de lat, waarna Emanuel Mbende de bal in de reboud kon binnen tikken.

Na rust was het weer Almere wat op voorsprong kwam. Dit terwijl Cambuur steeds beter begon te spelen. Slordig verdedigingen resulteerde in de 1-2 van Meijers. Vijf minuten later was het Ciganiks die de 2-2 maakte. Cambuur had daarna de winnende kunnen maken. Maar enkele kansen werden niet benut.

Dinsdag is in Almere City de return. Ook hier is LEO Middelsé natuurlijk live bij via 105.3 en 106.1 fm. Het verslag uit het stadion is dan van Jelmer Wijnstra en Yannick Masson.

Trainer René Hake:

Keeper Pieter Bos:

Discussieer mee