U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur - Jong AZ onder leiding van scheidsrechter Ruperti

De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat Clay Ruperti Cambuur - Jong AZ fluit. Koploper Cambuur staat er uitstekend voor in de Keuken Kampioen Divisie, 3 punten los op De Graafschap en 9 op een rechtstreekse promotieplaats.

Clay Ruperti floot dit jaar Cambuur één keer eerder. Uit bij Volendam werd er toen eenvoudig gewonnen met 0-4. In de historie floot de arbiter uit Capelle aan den IJssel Cambuur in totaal 4 keer. Alle wedstrijden werden gewonnen.

Ruperti floot nog nooit in de Eredivisie, wel heeft hij al 44 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gefloten. In zijn vrije tijd was de scheidsrechter een sportjournalist bij Rijnmond. Maar wegens zijn verplichten voor de KNVB heeft dat wat meer naar links geschoven.

Cambuur neemt het vrijdagavond op tegen de beloften van AZ Alkmaar. Die ploeg won maandagavond knap van De Graafschap, waardoor Cambuur nu alleen koploper is. Kan Cambuur de beloften van AZ wel aan? Aankomende vrijdagavond zullen we meer weten want dan staat Cambuur - Jong AZ op het programma!

Discussieer mee