U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur klaar voor return tegen Almere City

SC Cambuur moet morgen winnen bij Almere City FC zich te plaatsen voor de halve finale van de play-offs. Na de 2-2 afgelopen vrijdag in Leeuwarden moet Cambuur dus scoren in Almere.

Op fysiek gebied is Cambuur goed uit de eerste wedstrijd gekomen. Van de vaste basisspelers is alleen keeper Xavier Mous nog een vraagteken, al ziet dat er rooskleuriger uit dan afgelopen vrijdag. Toen haakte de keeper op het laaste moment af in de warming-up.

De vraag is wel of trainer René Hake tactisch het team gaat aanpassen. Cambuur moet immers winnen of met minimaal 3-3 gelijk spelen. Doelpunten zijn dus gewenst. Wellicht dat er weer een basisplaats inzit voor Issa Kallon. Achterin en op het middenveld zal Hake waarschijnlijk vasthouden aan de vaste opstelling.

De wedstrijd Almere City FC - SC Cambuur is morgen live te volgen op LEO Middelsé via 105.3 en 106.1 FM of via www.leomiddelse.nl. De presentatie is in handen van Mark Hettinga. Yannick Masson en Jelmer Wijnstra doen het verslag vanuit het stadion.

René Hake:

Emanuël Mbende:

Discussieer mee