U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Komt Eraan-vlag is uitverkocht, Henk de Jong hijst doek op Oldehove

Alle 500 Cambuur Komt Eraan-vlaggen zijn uitverkocht, laat Cambuur weten. De vlag ging afgelopen weekeinde de verkoop in om het doek vandaag te hijsen vanwege de uitspraak in de eredivisiekwestie. Trainer Henk de Jong hees de vlag vanochtend op de Oldehove.

Het doek - gebaseerd op de sticker die eerder deze maand gelanceerd werd - kwam er, zodat er "op de dag van de uitspraak overal geel-blauw zichtbaar" is. Cambuur kondigde vorige week aan dat het doek in een beperkte oplage verkrijgbaar zou zijn. Maar nu de vlag is uitverkocht, zijn er zijn nieuwe exemplaren op komst, laat de club weten. De opbrengst gaat naar de juridische strijd voor de promotie naar de eredivisie.

Uitspraak volgt vanavond om 19.00 uur
De rechter spreekt vanavond om 19.00 uur zijn oordeel over de eredivisiekwestie uit. Deze uitspraak is te volgen via een livestream van de rechtbank op de Facebookpagina van LEO Middelsé. Het oordeel volgt vanavond, omdat er langzaamaan weer meer fysieke zittingen in het gerechtsgebouw in Utrecht zijn. De rechtbank wil de zittingen wat over de dag spreiden, waardoor de Cambuur-zaak vanavond op de rol staat.

Discussieer mee