U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Verbindt en Henk de Jong gaan Sinterklaas een handje helpen

Komende zaterdag is het 5 december en voor de meeste kinderen is dat natuurlijk Pakjesavond. Helaas is dit niet voor ieder gezin haalbaar en daarom komen Stichting Cambuur Verbindt, Stichting ‘Rijk voor Arm’ (sc Leovardia) en Amaryllis in actie.

Met de hulp van onder andere hoofdtrainer Henk de Jong gaat de spelersbus van SC Cambuur dan namelijk langs liefst 65 gezinnen en 150 kinderen in Leeuwarden en directe omgeving om Sinterklaas te helpen in deze drukke periode.
Zaterdagochtend om 10.00 uur vertrekt de spelersbus vanaf het Cambuurplein en rond 13.30 uur zal Henk de Jong in Drachten een gezin verrassen met een zak vol mooie cadeaus.

De Sinterklaas-actie van Cambuur Verbindt is inmiddels al meerdere jaren een groot succes, maar dat is vooral te danken aan de betrokkenheid van meerdere enthousiaste partners. Dit jaar mocht de stichting zelf een cheque van € 4.500 in ontvangst nemen, aangeboden door AppMachine en de Endurance Group. Daarnaast hebben ook Rabobank Leeuwarden, Jumbo Cambuurplein, Sligro,
Jamin, Amaryllis en SC Cambuur een bijdrage geleverd.

Cambuur Verbindt vindt dat het Sinterklaasfeest voor iedereen is en dat ieder kind, ongeacht zijn/haar situatie, het feest moet kunnen vieren. Doordat het niet voor ieder gezin mogelijk is om cadeautjes voor hun kinderen te kopen is deze actie door Cambuur Verbindt in samenwerking met Stichting Leovardia ‘Rijk voor Arm’ opgezet. Beide stichtingen zetten zich in voor deze gezinnen en slaan dit jaar de handen ineen! Op deze manier proberen wij het Sinterklaasfeest naar deze gezinnen toe te brengen. De kinderen kunnen maandag op school hun welverdiende cadeautjes laten zien!

Discussieer mee