U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Verbindt versterkt zich met drie lokale ambassadeurs

Om Cambuur Verbindt nog beter te laten scoren heeft de stichting zich verbonden aan 3 ambassadeurs: Ferd Crone (burgemeester van Leeuwarden), Wander Blaauw (directeur Alrijne ziekenhuizen) en Bote Galama (voorzitter Commerciële Club Leeuwarden). Naast het uitdragen van de doelstellingen van Cambuur Verbindt kunnen de ambassadeurs ook worden ingezet bij de uitvoering van de maatschappelijke projecten.

Cambuur Verbindt is een maatschappelijke stichting die zich al vijf jaar inzet voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Dit gebeurt met een groot aantal projecten onder de noemers Gezondheid, Talentontwikkeling en Integratie & Leefbaarheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van de BVO SC Cambuur (spelers, infrastructuur, stadion) en samengewerkt met diverse organisaties in de gemeente Leeuwarden. Cambuur Verbindt wordt financieel ondersteund door partners en vrienden.

Cambuur Verbindt organiseert o.a. CambuurT Voetbal, OldStars, Scoren Voor Gezondheid, Playing For Success, Cambeurs, Nederlandse Les voor allochtone vrouwen en het ondersteunt diverse goede doelen zoals het Jeugdfonds Sport. Alle projecten worden aangestuurd door Karin Smit.

 

Meer informatie over de stichting Cambuur Verbindt vind u op www.cambuurverbindt.nl

Discussieer mee