U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur wil slechte thuisreeks doorbreken tegen Jong PSV

Na de winst in Waalwijk wil Cambuur nu ook thuis weer eens drie punten pakken. Vertrekkend trainer René Hake vindt de wedstrijd tegen de beloften uit Eindhoven een mooi moment om weer een goed resultaat voor eigen publiek neer te zetten.

Cambuur won in december op bezoek in Eindhoven met 1-2 van Jong PSV. Na een sterke eerste helft wist Cambuur met een gelukkige penalty de drie punten over de streep te trekken. Jong PSV maakte daarna een erg sterke reeks en verloor alleen van koploper FC  Twente.

De opstelling van Cambuur kent naar alle waarschijnlijkheid twee wijzigen ten op zichte van het duel met RKC. De weer fitte Steenvoorden vervangt de geschorste Emanuel Mbende. Tyrone Conraad heeft last van de rug en wordt vervangen door de eveneens weer fitte Kevin van Kippersluis.

Verwachte opstelling: Mous, van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Samibissa, Maulun, Boerlage, Jansen, Bangura, Hendriks en van Kippersluis.

SC Cambuur - Jong PSV is vrijdagavond vanaf 20:00 live te volgen op LEO Middelsé via 105.3 en 106.1 FM of via www.leomiddelsé.nl

Foto: Henk-Jan Dijks

 

Discussieer mee