U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur zonder Paulissen maar met Doodeman tegen Oss

Nieuwkomer Nick Doodeman start dinsdagavond in de basis tegen TOP Oss. De vleugelaanvaller mag direct zijn status als assistkoning waarmaken op de rechtsbuitenpositie. Mitchel Paulissen viel maandag op de training uit met een blessure en kan er dinsdagavond niet bij zijn. SC Cambuur begint dinsdagavond aan de eerste van drie wedstrijden in één week. Morgen komt Top Oss op bezoek, vrijdag wacht in Amsterdam de inhaalwedstrijd Jong Ajax en maandag reist Cambuur naar Jong Utrecht.

Een zware week dus voor de ploeg van Henk De Jong, die door de afgelasting vorige week in de maand februari nog niet actie kwam. Henk de Jong: " We hebben geen invloed op het weer en het programma. We maken er het beste van, we zijn goed aan het trainen en de groep is gewoon top."

In de strijd om het kampioenschap zag Cambuur De Graafschap in punten langszij komen. Ondanks dat de ploeg uit Doetinchem twee wedstrijden meer heeft gespeeld hebben ze de druk er wel goed op bij Cambuur door de afgelopen zes wedstrijden allemaal te winnen.

De wedstrijd SC Cambuur - TOP Oss is dinsdagavond live te volgen bij LEO Middelsé via 105.3 of 106.1 fm en via deze website. De uitzending start om 18:00, de aftrap is om 18:45.

Trainer Henk de Jong:

Nieuwkomer Nick Doodeman:

Discussieer mee