U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Live

0 Reacties
Justin Mathieu per direct naar HNK Gorica

De wegen van SC Cambuur en Justin Mathieu scheiden per direct!

0 Reacties
Kinderen van Kids First COP Groep komen in beweging in de stadions van Cambuur en SC Heerenveen!

In de voorjaarsvakantie bezoeken tientallen kinderen van verschillende buitenschoolse opvanglocaties van Kids First COP groep de voetbalstadions van SC Heerenveen en Cambuur. De meeste kinderen hebben nog nooit eerder een voetbalstadion bezocht. Een erg leuke mogelijkheid voor de kinderen om zo meer over hun favoriete club te weten te komen.

0 Reacties
Cambuur gehavend naar Limburg

SC Cambuur neemt het morgenavond op tegen de nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie Roda JC. Cambuur staat zelf 12de op 4 punten van de ploeg uit Kerkrade. Trainer René Hake hoopt in de verste uitwedstrijd van het seizoen dat de spelers dezelfde energie in de wedstrijd kunnen leggen als de thuiswedstrijd tegen NEC. De opstelling zal voor zover mogelijk hetzelfde zijn als afgelopen week. Al zijn er wel wat blessures.

0 Reacties
Cambuur moet punten delen met NEC

Net als in Nijmegen moest Cambuur vrijdagavond opnieuw de punten delen in Leeuwarden met NEC. Waar Jack de Gier het toen had over bepaalde beslissingen van de scheidsrechter deed nu zijn collega René Haké dat na afloop. Er waren dus veel vergelijkingen te maken maar toch waren er ook veel verschillen.

LIVE RADIOSTREAM:

STAND: