U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Live

0 Reacties
Cambuur oefent tegen De Graafschap

Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen speelt Cambuur op 12 juli een bijzondere oefenwedstrijd op de grasmat van de Leeuwarder Zwaluwen.

0 Reacties
Nieuwe staf en spelers Cambuur

Het seizoen 2018/2019 zit er definitief op en dus gaat de blik vol op het nieuwe seizoen. De insteek is om te gaan werken met een kleinere basiskern, die wordt aangevuld met jonge, talentvolle spelers. Inmiddels heeft SC Cambuur overeenstemming bereikt met een viertal spelers die deze rol gaan vervullen komend seizoen. Ook zijn Peter van der Vlag en Martijn Barto aan de staf toegevoegd.

0 Reacties
Cambuur strandt in halve finale

In de race voor promotie naar de Eredivisie is SC Cambuur er jammer genoeg niet in geslaagd om in de Halve Finale van de Keuken Kampioen Play-Offs voor een kunststukje te zorgen. In Doetinchem wonnen de Superboeren van Henk de Jong en Sandor van der Heide eerder vanavond het sleutelduel met 2-0, waardoor na de dubbele ontmoeting met De Graafschap het seizoen 2018/2019 voor René Hake en zijn manschappen ten einde is gekomen. Het heenduel in Leeuwarden was afgelopen zondag in een meeslepend 1-1 gelijkspel geëindigd.

0 Reacties
Mous houdt Cambuur in de race!

In een kolkend Cambuurstadion heeft SC Cambuur de Graafschap op 1-1 gehouden. Cambuur speelde de hele tweede helft met 10 man na een rode kaart voor Emanuel Mbende. Doelman Xavier Mous was wederom de held van Leeuwarden met dozijn knappe reddingen en een gestopte penalty.

LIVE RADIOSTREAM:

STAND: