U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Live

0 Reacties
Lastig paasweekeinde voor Cambuur, tegen angstgegner FC Eindhoven

Sc Cambuur zal het morgenavond uit opnemen tegen FC Eindhoven. Een belangrijke wedstrijd voor de Leeuwarders, want Cambuur staat op dit moment op de elfde plaats en is maar drie punten verwijderd van de zevende plaats. Niet alleen is Cambuur dichtbij de Play Offs, maar is het puntenverschil tussen beide clubs maar drie punten.

0 Reacties
Bestemmingsplan WTC Cambuur ter inzage

Gemeente Leeuwarden legt mede namens de Stadion Ontwikkeling Cambuur BV het ontwerpbestemmingsplan Leeuwarden - Gebiedsontwikkeling WTC/Cambuur ter inzage. Naast de noodzakelijke inhoudelijke informatie is nu ook overeenstemming over de aankoop van de Snekertrekweg door Bouwgroep Dijkstra Draisma. Hiermee is aan een belangrijke voorwaarde voldaan om het ontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen.

0 Reacties
Gemakkelijke avond voor Cambuur

SC Cambuur had vrijdagavond weinig moeite met de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie. In eigen stadion werd met bij vlagen goed spel Jong FC Utrecht met 4-1 aan de kant gezet. 

0 Reacties
SC Cambuur in meivakantie naar vv ONT met Voetbal- en Keeperskamp

In de meivakantie komt SC Cambuur naar vv ONT in Opeinde met een SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Het Voetbal- en Keeperskamp duurt drie dagen (maandag 29 april tot en met woensdag 1 mei) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers.

LIVE RADIOSTREAM:

STAND: