U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur Live

0 Reacties
Cambuur klaar voor return tegen Almere City

SC Cambuur moet morgen winnen bij Almere City FC zich te plaatsen voor de halve finale van de play-offs. Na de 2-2 afgelopen vrijdag in Leeuwarden moet Cambuur dus scoren in Almere.

0 Reacties
Cambuur in eerste duel niet voorbij Almere City FC

Het is SC Cambuur niet gelukt een goed resultaat neer te zetten in de eerste wedstrijd van de eerste ronde van de play-offs. In Leeuwarden kwamen de mannen van René Hake twee keer terug van een achterstand: 2-2. 

0 Reacties
Volg Cambuur in de play-offs bij LEO Middelsé

Vanavond begint SC Cambuur aan het toetje van de Keuken Kampioen divisie. In zes wedstrijden kunnen de Leeuwarders promotie naar de eredivisie bewerkstelligen. De eerste horde is FC Almere City. De ploeg van Olé Tobiassen won de 4de periode maar verspeelde op laatste speeldag directe plaatsing voor de tweede ronde door met 8-0! te verliezen van Jong Ajax.

0 Reacties
Cambuur zeker van play-offs na winst op MVV

SC Cambuur heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de nacompetitie na een 4-1 overwinning op MVV. Robin Maulun was de matchwinner met 3 doelpunten. Robbert Schilder scoorde zijn eerste doelpunt voor Cambuur. Emanuel Mbende zorgde met een eigen doelpunt voor de enige Limburgse treffer.

LIVE RADIOSTREAM:

STAND: