Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Copini Juwelier in winkelcentrum Zaailand stop na 110 jaar

Na 110 jaar stopt Copini Juwelier er mee. 'Grote opruiming. Copini stopt' staat er op een bord bij de ingang van winkelcentrum Zaailand te Leeuwarden. Met pijn in het hart sluiten Alex en Theo Copini de deuren van hun winkel. Copini is de laatste winkel op de eerste etage van het winkelcentrum. Het publiek weet winkelcentrum Zaailand niet meer te vinden.

Alleen vaste klanten komen nog bij  Copini Juwelier. Verhuizen is geen optie want de Copini's zijn de jongsten niet meer en verhuizen brengt nogal wat kosten met zich mee. Eind februari draaien Alex en Theo Copini de deur van hun winkel definitief op slot. De bovenverdieping van winkelcentrum Zaailand gaat dan dicht. Ook in de kelder van het winkelcentrum ziet het er slecht uit. Eind dit jaar sluit daar eveneens een winkel. In de kelder blijft dan nog één winkel over. Op de begane grond van het winkelcentrum zijn nog wel bijna alle winkelpanden bezet.

De Copini's doen vandaag in het programma Lokaal Vandaag, zowel op radio als televisie, van Omroep LEO Middelsé hun verhaal. Lokaal Vandaag wordt via de radio uitgezonden van 17.00-18.00 uur en op omroep LEO Middelsé televisie start Lokaal Vandaag om 18.00 uur.

Discussieer mee