U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Corona maakt opstelling Cambuur nog onzeker

Cambuurtrainer Henk de Jong kon maandag de opstelling voor de wedstrijd dinsdagavond tegen Helmond Sport nog niet prijsgeven. Drie spelers uit de selectie hebben coronaklachten en de uitslag is nog niet bekend.

Wel is zeker dat middenvelder Robin Maulun niet fit genoeg is om te spelen. Hij heeft nog te veel last van een voetblessure. Erik Schouten en Robert Mühren zijn wel weer van de partij nadat ze vorige week in quarantaine moesten. Ook de tegen Jong Utrecht uitgevallen David Sambissa is weer fit genoeg. Cambuur verwacht, als er geen rare dingen gebeuren, dinsdag met een selectie van ongeveer 15 spelers naar Helmond af te reizen.

Helmond Sport staat op dit moment 18de met 4 punten uit 5 wedstrijden. Vorig seizoen ging door het voortijdig stoppen van de competitie de uitwedstrijd in Helmond niet door. Thuis werd het 5-1 voor de Leeuwarders.

Dinsdag sluit in Nederland de transfermarkt. Deze is langer open door de hele coronacrisis.  Naar verwachting presenteert Cambuur dinsdag centrale verdediger Joris Kramer van Jong AZ. Na het vertrek van Kelian van der Kaap is technisch manager Foeke Booy nog op zoek naar versterking in de defensie.

De wedstrijd Helmond Sport - SC Cambuur start dinsdagavond om 21:00 en is natuurlijk live te volgen via LEO Middelsé op 105.3 en 106.1 fm, of via de stream op onze website.

Trainer Henk de Jong:

Aanvoerder Erik Schouten:

Technisch manager Foeke Booy:

Discussieer mee