U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Dames Orca ongeslagen aan kop, heren verliezen

Wegens herfst vakantie perikelen liet de jeugd in de dames selectie van Orca het afweten. Oud-dames 1 speelsters werden opgeroepen in de wedstrijd tegen het tweede team van de Walvisch uit Groningen.

 

Na de eerste periode van vijf minuten stond er al 7-0 op het scorebord. In de pauze was deze opgelopen naar 14-0. Ook in het derde en vierde partje werd het meer en meer een kat-en-muis spel. Bij het laatste fluitsignaal stond er een eclatante 25-1 op het scorebord.
Doelpunten Orca: Nienke Postma 9, Esmee Verhoef 3, Jaike Gruppen 3, Heleen Witteveen 3, Freya Holwerda 2 Greetje Timmer 2, Jeannette Smits 2, Adrianne Hoeksema 1.
De eerstvolgende wedstrijd is op 2 november thuis in de Blauwe Golf om 18.00. Tegenstander is de nummer twee van de competitie, Esta 2 uit Emmen.

Waterpolo heren Orca verliezen Friese derby van SGHA

Afgelopen zaterdag speelden de heren thuis SGHA uit Heerenveen. Beide teams waren tot nu toe ongeslagen in de competitie. Orca verloor met 9-11.
De Leeuwarders keken vrij snel tegen een 1-3 achterstand aan. Orca herpakte zich en wist de score in de 1e periode om te draaien naar een 5-3 voorsprong. Met een 9-11 achterstand en nog een kwart te gaan kon dit niet meer worden goedgemaakt. De ploeg uit Heerenveen was met 9-11 het sterkste.
Scores Orca: Frank Pol 4x, Duncan Jongbloed 2x, Niek Wassenaar, Oliver Galijas en Mark Streelman 1x.

Discussieer mee