U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

De Kleine Zeemeermin: De Harmonie

Theater Terra, bekend van onder andere Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en Welterusten Kleine Beer, brengt de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin tot leven in een compleet nieuwe familiemusical, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Deze nieuwe musical voor de hele familie (vanaf 6 jaar) is tot en met mei te zien in heel Nederland en Vlaanderen. Op woensdag 2 mei 2018 om 14:00 uur, komt De Kleine Zeemeermin naar Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zeeheks de betovering nooit meer verbreken…

Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.theaterterra.nl. Op dit moment speelt in heel Nederland en Vlaanderen ook de familiemusical Welterusten, Kleine Beer van Theater Terra, voor iedereen vanaf 4 jaar.

Discussieer mee