U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Ekhart start Dag van de Vrijwilliger met feestelijk ontbijt

Op 7 december is het de internationale dag van de vrijwilliger. Een uitgelezen kans voor vrijwilligersorganisaties om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit kan met een cadeautje, een feest, een uitstapje, maar ook een kaartje met een compliment is een mooi gebaar.

WELLZO Vrijwilligerswerk zal deze dag zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als aftrap van de dag zijn medewerkers van De grootste gehaakte deken, Support Fryslân en Wijkcentrum Bilgaard, samen met supervrijwilliger Niels Schotsman, welke actief is bij Wijkpanel Heechterp-Schieringen, uitgenodigd om samen met Wethouder Ekhart een feestelijk ontbijt te nuttigen in de ‘winkel’ van WELLZO Vrijwilligerswerk. Zowel de organisaties als de vrijwilliger zijn namens de gemeente Leeuwarden genomineerd voor de landelijke “Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen”

Projectleider Roos van der Meer van WELLZO: “Vrijwilligers zijn van groot belang voor de samenleving. De vrijwilligersorganisaties en WELLZO besteden daar de nodige aandacht aan en we willen, op de Dag van de Vrijwilliger, de gelegenheid aangrijpen om alle vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje te zetten.”

Iedereen die op 7 december bij WELLZO langskomt om zich in te laten schrijven voor vrijwilligerswerk ontvangt een kleine attentie. Bovendien ondersteunt WELLZO de vrijwilligersorganisaties met diverse PR-activiteiten en materiaal.

Discussieer mee