U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Elfstedentocht Stefan van der Pal afgelast

De Elfstedentocht van Stefan van der Pal gaat, gelet op de huidige crisis, niet door. Met de tocht wilde Stefan gelden inzamelen voor goede doelen als de stichting Semmy, Make-A-Wish en Kika.

"Met pijn in ons hart hebben mijn vrouw Marianne en ik, samen met ons bestuur en de projectgroep, de knoop door moeten hakken om net als bijna iedere (sport)organisatie ook ons evenement, mijn droom - de Elfstedenzwemtocht 2020 - te annuleren.

Begin deze week hebben we naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen en maatregelen die ten minste gelden tot 1 juni moeten constateren dat het voor onze organisatie onmogelijk wordt om in het korte tijdsbestek dat eventueel na 1 juni nog beschikbaar is de tocht te organiseren op de manier zoals wij dat voor ogen hebben" aldus een teleurgestelde Stefan van der Pal

"We zijn enorm verdrietig dat hierdoor ‘onze’ goede doelen; Stichting Semmy, Make-A-Wish en Kika niet de aandacht en financiële steun krijgen die wij door het zwemmen van de tocht voor ogen hadden."

(foto: Marianne Faber)

Discussieer mee