U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Files bij Cambuurstadion: Cambuur komt eraan

Voor de tweede dag van de autosticker drive-in door het Cambuur Stadion is enorme belangstelling. In verschillende straten naar het stadion staan files en verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen. Er zijn 3000 stickers '#CambuurKomtEraan!', maar dit is waarschijnlijk niet genoeg. De sticker is gratis, maar wie een vrijwillige donatie doet, betaalt mee aan de juridische procedure tegen de KNVB.

Cambuur en de supportersverenigingen Kern van Cambuur en Cambuur Culture houden de actie. Zij wilden niet langer machteloos toekijken en kwamen op het idee in "de strijd voor rechtvaardigheid", zeggen ze. Fans kunnen vandaag nog tot 19.00 uur het stadion binnenrijden voor de sticker. Dat kan via het parkeerterrein achter de noordtribune.

"OVERWELDIGEND!" noemt Cambuur de fantastische opkomst en saamhorigheid bij de 1e dag van de autosticker drive-in door het Cambuur Stadion. Vanaf het moment dat de poorten om 13.00 uur opengingen tot het einde iets na de klok van 19.00 uur stond er onafgebroken een file achter de Noord-tribune. Zo’n 1200 autostickers zijn er op 1 dag geplakt en de (vrijwillige) donaties stroomden massaal binnen. "Als club kunnen we niet anders dan overdonderd zijn door zoveel steun en iedereen enorm enorm enorm bedanken!"

Foto: K. Damstra

 

Discussieer mee