Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Foeke Booy: "We willen liever gister dan morgen zaken doen, maar je hebt niet alles in de hand. Dat is wel eens frustrerend."

Fiorini kwam niet bij Cambuur en niet bij Heerenveen, omdat hij op het allerlaatste moment koos voor Blackpool. Technisch manager Foeke Booy over de transfer-zomer van Cambuur.

Het valt niet altijd mee om voor het begin van de competitie de spelers te krijgen die je graag wilt hebben. "Geduld is een schone zaak", is het credo van de twee betaalde voetbalclubs in Fryslân. Soms lukt het om een mooie slag te slaan, maar soms gaat het ook mis.

"We willen liever gister dan morgen zaken doen, maar je hebt niet alles in de hand. Dat is wel eens frustrerend." Technisch manager van Cambuur Foeke Booy is duidelijk. Transfers zijn nodig, maar je moet ook geduld hebben.

Cambuur is kritisch in het vastleggen van nieuwe spelers. In het ideale plaatje moet er een linker centrale verdediger komen, een aanvaller op de flanken en mogelijk ook nog een rechtsback.

Booy: "We leggen de lat hoog en maken het onszelf extra moeilijk. We zijn nu bezig met een linker centrale verdediger. Daar speelt iets concreets. Het gaat om een buitenlandse speler die gehuurd moet worden. Maar je krijgt niet altijd wat je wilt."

Discussieer mee