U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Geen kinderspelweek, wel het Jeugdland-gevoel in de vakantie

Voor het eerst sinds 1988 gaat de kinderspelweek Jeugdland niet door. Maar de plannen voor de kinderspelweek gaan mee naar 2021 en voor déze zomer is iets anders leuks bedacht: de Jeugdland speldagen!

Ben je tussen de 6-12 jaar en wil jij het vakantiegevoel beleven en je even lekker uitleven met sport- en spelactiviteiten in de laatste week van de basisschoolvakantie? Dan kun je je opgeven voor twee dagdelen sport en spel. Je komt twee ochtenden óf twee middagen op het vertrouwde Jeugdlandterrein.

Er staan geen tenten en er zijn geen overnachtingen, wel zijn er de spellen die de kinderen gewend zijn. Ander groot verschil is dat er veel kleinere groepen zijn. Dit jaar zijn er 4 groepen van 20 kinderen met 12 vrijwilligers in plaats van 100 vrijwilligers en 350 kinderen. Maar dat zal de pret niet drukken!

Er zijn nog drie grote verschillen:

  1. Je kunt alleen meedoen als je je vooraf hebt aangemeld via onze website. Je krijgt een reserveringsnummer en je kleur. Er worden geen kaarten verkocht via de winkels of aan de kassa.
  2. Er is helaas dit jaar geen ruimte voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. In 2021 natuurlijk wel weer.
  3. Je wordt alleen toegelaten wanneer je door een ouder/verzorger bij de entree wordt gebracht. Reden is dat de organisatie een gesprek wil hebben over je gezondheid. Er is daarom dit jaar geen busvervoer geregeld.

En, het is helemaal gratis!

Dus geef je op! Dat kan vanaf zaterdag 4 juli 12:00 uur via www.kwil.nl/2020

NB: gezinnen die bij aanmelding hun gezinsnummer van Stichting Leergeld Leeuwarden noteren, krijgen voorrang.

Discussieer mee