Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Gevangenis Leeuwarden zet vrijwilligers in het zonnetje: "Een ontmoeting met een vrijwilliger is erg waardevol

De PI Leeuwarden heeft hun vrijwilligers in het zonnetje gezet met een concert van een bajesband. De veertig vrijwilligers hebben volgens de gevangenis een belangrijk aandeel in re-integratie.

0 Reacties
VVD wil extra steun voor Fries Museum in Leeuwarden

De VVD in Leeuwarden wil geld vrijmaken voor het Fries Museum. De partij is bezorgd dat het museum moet schrappen in de programmering en personeel.

0 Reacties
Datalek gemeente Leeuwarden: gegevens van 8.800 ondernemers op straat

Van 8.800 ondernemers uit de hele provincie zijn de gegevens gelekt. Het zijn gegevens van bedrijven die de TOZO-regeling hebben aangevraagd. Leeuwarden heeft het datalek gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de toezichthouder voor privacy. Zo'n melding is wettelijk verplicht.

0 Reacties
LOOP Leeuwarden 2023 terug naar de Oldehove

De 16e editie van LOOP Leeuwarden vindt plaats op zondag 14 mei 2023. Meer dan 5.000 deelnemers hardlopen en wandelen op Moederdag door het centrum van Leeuwarden en in de wijde omgeving. De organisatie van LOOP Leeuwarden keert na jaren weer terug naar het Oldehoofsterkerkhof. 

0 Reacties
Minder treinverkeer op 15 december door staking medewerkers Arriva

Op donderdag 15 december is er minder treinverkeer in Fryslân. De cao-besprekingen zijn op niets uitgelopen, heeft FNV bekendgemaakt.

0 Reacties
KNMI kondigt code geel af vanwege mist en gladheid

Het KNMI heeft code geel afgekondigd voor de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. Er is sprake van plaatselijk dichte mist en het kan ook glad op de weg zijn.

0 Reacties
Gaslekkage in Stiens (Update)

Donderdagmorgen was de brandweer uitgerukt voor een melding van een gaslekkage in Stiens ter hoogte van de Dr. G.A. Wumkesstrjitte Stiens.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht
10 december 2022
  • Geen uitzendingen.