U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur straft fouten van Roda af en wint in eigen huis

23-10-2020: Voetbal: Cambuur v Roda JC: Leeuwarden Goal by Robert Muhren of SC Cambuur Keuken Kampioen Divisie foto: Henk jan Dijks

Cambuur wint vanavond met 3-0 thuis van Roda JC uit Kerkrade. In een 3-0 thuiszege straft Cambuur de fouten van haar tegenstander af en komt niet echt in de problemen. De Leeuwarders zijn nog geen periode kampioen want De Graafschap wint nog in de slotminuten van Jong PSV.

0 Reacties
Meerdere besmettingen in woonzorgcentrum De Hofwijck; voorlopig geen bezoek

Bij woonzorgcentrum De Hofwijck in Leeuwarden zijn 14 bewoners positief getest op het coronavirus. Ook drie medewerkers hebben het virus. Alle bewoners zijn in quarantaine en worden beschermd verpleegd.

0 Reacties
VIDEO - Ruth Kuit uit Wirdum heeft een missie

Ze is 15 jaar, woont in Wirdum en heeft een missie. In samenwerking met de organisatie World Servants probeert Ruth Kuit geld op te halen om die missie te volbrengen.

0 Reacties
Coronavirus: 1051 positieve testen, vier sterfgevallen

De afgelopen week zijn 1051 mensen in Friesland positief getest op het coronavirus. Vier mensen zijn overleden aan COVID-19.

0 Reacties
Pinstoring bij Albert Heijn

Bij de filialen van supermarkt Albert Heijn en Albert Heijn To Go's, de winkels van Etos en Gall&Gall kan momenteel alleen contant worden betaald.

0 Reacties
Peverelli wint Wopke Eekhoffprijs 2020

Het gemeentebestuur van de gemeente Leeuwarden kent de Wopke Eekhoffprijs 2020 toe aan Tymen Peverelli. Deze vierjaarlijkse prijs, voor de beste bijdrage aan het lokaal historisch onderzoek over de afgelopen jaren, krijgt Peverelli voor zijn boek De stad als vaderland. Brugge, Leeuwarden en Maastricht in de eeuw van de natiestaat – 1815-1914.

0 Reacties
PAL-leden zetten punt achter PAL

De leden van de politieke vereniging PAL hebben besloten de vereniging op te heffen. Sinds 1992 zit PAL samen met de lokale afdeling van GroenLinks in de Leeuwarder gemeenteraad.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht
24 oktober 2020
  • Geen uitzendingen.