U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

GGD Fryslân: na vrijdag 20 nieuwe coronabesmettingen

Sinds gisteren zijn er vijf nieuwe overlijdensgevallen in Fryslân te betreuren. De GGD Fryslân geeft geen informatie over de woonplaats.

0 Reacties
Sport Lokaal FM over corona

Sport Lokaal FM staat zondagmiddag grotendeels in het teken van de coronacrisis en de invloed die dat heeft op de lokale sport.

0 Reacties
Eerste digitale politiespreekuur was een succes, mogelijk een vervolg

Het eerste digitale politiespreekuur ‘Koffie met een cop’ was donderdagavond een succes en smaakt naar meer. Dat zegt Oeble Bouma van het basisteam Leeuwarden. Het spreekuur was tussen 19.00 en 20.00 uur op Facebook, Instagram en Twitter, het coronavirus was de aanleiding.

0 Reacties
Coronatests: niet alleen meer voor ziekenhuispersoneel, maar voor alle zorgprofessionals

GGD Fryslân test vanaf maandag niet alleen meer ziekenhuispersoneel op corona, maar alle zorgprofessionals. Dat gebeurt nu het RIVM zijn landelijk testbeleid heeft verruimd. Experts van medische instellingen en beroepsverenigingen adviseerden de verruiming.

0 Reacties
GGD sluit consultatiebureau Camminghaburen tijdelijk vanwege corona

De GGD heeft door het coronavirus tijdelijk de deuren gesloten van het consultatiebureau in gezondheidscentrum Camminghaburen. De reden: de plek is te klein om voldoende afstand tot de bezoekers te houden. Ouders en hun kinderen kunnen voorlopig terecht in gezondheidscentrum de Brug in Bilgaard.

0 Reacties
Voetpad langs Sem Dresdenstraat krijgt opknapbeurt

Het voetpad langs de Sem Dresdenstraat in Leeuwarden krijgt een opknapbeurt. De tegels aan de kant van uitvaartcentrum Noorderhof gaan er opnieuw in. Ook komt er een verbreding, zodat rouwstoeten voortaan niet meer over de straat hoeven. 

0 Reacties
'Ús Heit' gemist? Kijk hier alle afleveringen over Willem Lodewijk terug

Het vierde en laatste deel van de serie ‘Ús Heit’ is vanavond te zien op LEO Middelsé TV. ‘Ús Heit’ is het vierluik over Willem Lodewijk van Nassau-Dillenburg, beter bekend als Ús Heit. Het programma is gemaakt, omdat de voormalige stadhouder van Friesland dit jaar 400 jaar geleden overleed.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht