Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

TC ’t Nijlân vecht na verlies tegen degradatie

Foto: Johan Span

Het heren team van TC ’t Nijlân leed zondag een gevoelige nederlaag tegen hekkensluiter Tie- Breakers uit Amsterdam. Volgende week moet het voor handhaving in de landelijke hoofdklas twee punten goed maken op twee teams die boven de Leeuwarders staan.

0 Reacties
Kroezen en Goedemans Winnaars Leeuwarder Cabaret Festival 2022

De juryprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival 2022 is gewonnen door Tim Kroezen en de publieksprijs van is gewonnen door Nik Goedemans.

0 Reacties
Aanrijding Hoekemastraat leidt tot veel schade

Maandagmorgen om kwart voor tien heeft een botsing plaatsgevonden op de kruising van de Hoekemastraat met de Oostergoweg in Leeuwarden.

0 Reacties
Tweede seizoenzege Bergsma, Drent en Kootstra (K)

Op het sportcomplex De Waaie kreeg het massaal toegestroomde publiek waar voor zijn geld. Leuke partijen, en een tweede seizoenzege voor het trio Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra. En een verrassende premie winnaar trio Haye Jan Nicolay, Gabe Jan van Popta en Pieter Jan Leijenaar.

0 Reacties
Potmarge Run, een sportieve uitdaging op 8 juni

Lopen in Leeuwarden organiseert woensdag 8 juni de Potmarge Run, een avondloop over 5 en 10 kilometer. Deze hardloopactiviteit is al sinds 2012 een onderdeel van de serie lopen die AV Lionitas organiseert.

0 Reacties
Bergsma, Drent en Zijlstra winnen del Wommels

Marten Bergsma, Dylan Drent en Erwin Zijlstra sloegen zich op de door elkaar loten partij bij de heren hoofdklassers zaterdag in de kransen. In een onderhoudende finale in Wommels versloeg het trio Tjisse Steenstra, Taeke Triemstra en Hendrik Kootstra met 5-5 6-4.

0 Reacties
Fotoproject brengt bewoners Heechterp in beeld

Met het fotoproject 'Welkom in Heechterp' willen vier fotografen de Leeuwarder wijk Heechterp een gezicht geven. Aanleiding is de sloop van 24 flats in de wijk.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht