U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

KNKB staat voor loodzware opgave, Rengersdag blijft op de agenda

Foto: Johan Span / LEO Middelsé

De KNKB is in een lastige positie gemanipuleerd nu er na Minnertsga nog een vijftal verenigingen de organisatie van een hoofdklas wedstrijd hebben gecanceld. Van de 17 hoofdklasse wedstrijden bij de heren blijven er voorlopig nog slechts 7 over. De Rengersdag op 17 juli blijft op de agenda.

0 Reacties
Het Zaailand is één groot terras

Vanaf 5 juli kun je bijna elke dag van elf uur 's ochtends tot in de avond op het terras zitten. Op het Zaailand is een groot terras gemaakt met 140 stoelen.

0 Reacties
Bier en barbecue in het Cambuurstadion

In juli kunnen supporters elke vrijdag uit eten in het Cambuurstadion. Omdat de club van veel supporters hoort dat ze het stadion missen, komt de club met Cambuur Bier & BBQ.

0 Reacties
Provincie: stimuleringsregeling extra sportactiviteiten

Provincie Fryslân opent in samenwerking met Sport Fryslân een stimuleringsregeling voor extra sportactiviteiten. Sportverenigingen kunnen een voucher van 500 euro aanvragen waarmee ze extra sport- en bewegingsactiviteiten voor kinderen en jongeren kunnen organiseren tijdens de zomervakantie.

0 Reacties
Update: Kaatsprotocol bepaalt wedstrijdagenda KNKB

Zondag is het officieuze kaatsseizoen gestart met een oefenwedstrijd van vier hoofdklasse parturen. De organisatie was in handen van een vijftal oud-kaatsers in samenwerking met het bestuur van LKC Sonnenborgh.

0 Reacties
Geen treinen van 11 t/m 15 juli en op 19 juli tussen Leeuwarden en Buitenpost

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het spoor rijden er van zaterdag 11 tot en met woensdag 15 juli en op zondag 19 juli tussen Leeuwarden en Buitenpost geen treinen. Arriva zet zowel snel- als stopbussen in. Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juli rijden er alleen stoptreinen.

0 Reacties
Nieuw bij de Afûk: online groepscursussen met docent 

Naast de traditionele groepscursussen van de Afûk op locatie, is het vanaf oktober 2020 ook mogelijk om een groepscursus online te volgen. Bij die cursusvorm volg je thuis, achter je computer, live de lessen van een van de docenten van de Afûk.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht