U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Aris Leeuwarden thuis tegen Suns Den Helder kopje onder

De belangen waren groot in de doordeweekse wedstrijd tussen Aris Leeuwarden en Suns Den Helder dinsdagavond in eigen Kalverdome. Aris slaagde niet in zijn missie en ging genadeloos kopje onder.

0 Reacties
40-jarige Leeuwarder verdacht van witwassen

Een 40-jarige Leeuwarder die wordt verdacht van het witwassen van crimineel geld is aangehouden in een onderzoek naar cybercriminaliteit.

0 Reacties
Fries Museum presenteert nieuw werk Neo Matloga

Van 20 april tot en met 18 augustus 2019 is in het Fries Museum de tentoonstelling Neo Matloga: neo to love te zien. De collageschilderijen van Neo Matloga (Zuid-Afrika, 1993) draaien om liefde, intimiteit en het gezinsleven. Op grote doeken probeert Matloga missende elementen in de Westerse geschiedenis tot leven te wekken. Dit is zijn eerste museale solotentoonstelling.

0 Reacties
McDonald’s restaurants uit omgeving Leeuwarden gaan samen de strijd aan tegen zwerfafval

Medewerkers stropen mouwen op in het kader van Landelijke Opschoondag. McDonald’s restaurants uit Harlingen, Goutum en Leeuwarden slaan samen de handen ineen in het kader van de Landelijke Opschoondag.

0 Reacties
Convenant samenwerking De Friesland Zorgverzekeraar en de Gemeente Leeuwarden

De Friesland Zorgverzekeraar en de gemeente Leeuwarden gaan zich samen inzetten voor een vitale samenleving. Met de ondertekening van een nieuw convenant "De kracht van samen, samen vitaal leven" door Steven Hofenk, directeur De Friesland Zorgverzekeraar en Herwil van Gelder, wethouder gemeente Leeuwarden, zijn er afspraken gemaakt voor de komende vijf jaar.

0 Reacties
Laatste PS2019: Marijke Roskam (PvdA)

In de serie PS2019 laat LEO Middelsé TV u kennismaken met veertien partijen en evenzoveel kandidaten die op 20 maart meedoen aan de verkiezingen van de Provinciale Staten. In de laatste aflevering, op dinsdag 19 maart, is gast Marijke Roskam, lijsttrekker van de PvdA.  Presentator Jan de Vries ontmoette haar in de Werkplaats Oud-Oost en hoorde veel over haar idealen en ook over wat je in een Rotterdamse snackbar krijgt als je een waterfiets bestelt. Deze aflevering is te zien na het nieuws van 18.00 uur en ook op YouTube (LEO PS2019 Partij van de Arbeid).

0 Reacties
Kanselarijconcert met de Ferwerda Academie

Zondag 31 maart om 16.00 uur vindt alweer het laatste Kanselarijconcert van dit seizoen plaats. Thema is “Melodie als inspiratiebron“

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht