U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Woonhuis in Stiens volledig verwoest door brand

Een woonhuis in Stiens is afgelopen nacht volledig verwoest door een grote brand. Dit meldt de brandweer op Twitter. 

0 Reacties
Voetbal, biljart en basketbal in Sport Lokaal FM

Zondagmiddag is er weer veel sport te beluisteren in Sport Lokaal FM. Naast voetbal, biljart (De Friesche Club) en basketbal (Aris) besteden we ook aandacht aan Racing Expo. 

0 Reacties
Treinstation Mantgum beste treinstation van Friesland

Treinstation Mantgum blijkt het fijnste station van Friesland te zijn. Ook scoort het station hoog op de landelijke lijst. Het is namelijk het op één na beste station van Nederland.

0 Reacties
Cambuur niet voor 2022 in nieuw stadion

SC Cambuur kan pas na de winterstop van seizoen 2021/2022 spelen in het nieuwe stadion. De doelstelling was om bij aanvang van dat seizoen te gaan spelen in het nieuwe onderkomen. Deze planning wordt dus niet gehaald.

0 Reacties
Leeuwarder moet 28 dagen de cel in

De 53-jarige Leeuwarder is op 20 februari aangehouden. Hij moest nog 28 dagen vast zitten, maar had niet gereageerd op de oproepen.

0 Reacties
Ronald Machiela wordt nieuwe trainer seniorenvoetbal FVC 1

Op de Algemene Ledenvergadering van voetbalvereniging FVC van 15 januari jongstleden was het voorstel al aangenomen om met seniorenvoetbal op de zaterdag te beginnen. Daarna is het bestuur begonnen met de organisatie rond dit nieuwe elftal. Nu is bekend gemaakt dat Ronald Machiela de nieuwe trainer wordt van dit elftal.

0 Reacties
Aris start beker clash tegen Suns met winst

Donderdag speelde Aris Leeuwarden zijn eerste beker ontmoeting in Den Helder tegen Suns. De Friezen wonnen nipt met 56-58 nadat ze de gehele wedstrijd aan de goede kant van de score stonden. Zaterdag is de return in eigen Kalverdome. De winnaar plaatst zich voor de Basketball Cup finale op 29 maart tegen Donar Groningen in MartiniPlaza.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht