U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

VIDEO - Cambuur opent het seizoen met dubbele cijfers

Foto: Henk Jan Dijks

SC Cambuur heeft donderdagavond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. In het eigen stadion werd het tegen ONS Sneek 11-0.

0 Reacties
Zaterdag meer toeschouwers bij opening kaatsseizoen

Zaterdag wordt het kaatsseizoen voor de dames en heren hoofdklassers geopend in Morra bij K.V. Warber Bliuwe. Voorzitter Bouwe Stiemsma heeft alle vertrouwen in een goed wedstrijdverloop. Er mogen zaterdag meer toeschouwers aanwezig zijn dan de eerder aangegeven 250 personen. Om die reden wordt iedereen bij de ingang geregistreerd en krijgt een plek toegewezen.

0 Reacties
LIVE: SC Cambuur - ONS Sneek

Kijk hier live naar de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 20 - 21

0 Reacties
Voorlopige KNKB wedstijdagenda

De KNKB heeft voor de komende twee weken de wedstrijdlijst compleet voor zowel de dames als  de hoofdklasse heren. Het wedstrijdverloop van zaterdag in Morra Lioessens kan bepalend zijn voor het invullen van de verdere agenda. Dinsdag komen de kaatsverenigingen bijeen voor een informatiebijeenkomst in Bloemketerp.

0 Reacties
Verbod op demonstreren met trekker blijft overeind

Het verbod op demonstreren met trekker en andere landbouwvoertuigen gaat niet van tafel. Dat heeft de rechter vandaag bepaald. Farmers Defence Force had een kort geding aangespannen tegen de Veiligheidsregio Groningen.

0 Reacties
SC Cambuur - ONS Sneek live te volgen op facebook

De eerste oefenwedstrijd van SC Cambuur is donderdag live te zien op de facebookpagina van Omroep Leo Middelsé. De wedstrijd tegen ONS Sneek begint om 20:00. Yannick Masson doet voor Leo Middelsé verslag van de wedstrijd.

0 Reacties
Patrick Frimpong verlaat Aris bestuur

Patrick Frimpong verlaat binnenkort het bestuur van basketbalclub Aris Leeuwarden. De oud-Aris speler zat na zijn actieve basketbal carrière twee jaar in het bestuur. Met in portefeuille technische en commerciële zaken verliest het bestuur een belangrijke schakel.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht