U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Hake kiest voor zelfde elf tegen Den Bosch

SC Cambuur trainer René Hake gaat tegen FC Den Bosch morgen geen wijzigingen aanbrengen ten opzichte van het duel van afgelopen zaterdag tegen Volendam. 

Dat betekent dat Steenvoorden, Sambissa, Kallon en Maulun opnieuw een basisplek krijgen van de Drentse coach. “Zij brengen aan de bal wat meer dan anderen,” zo legt de trainer tijdens het wekelijkse persmoment uit. Daarnaast is de trainer redelijk tevreden over de laatste wedstrijd tegen Volendam. “We kwamen vaker in de zestien en kregen daardoor ook meer kansen dan in andere wedstrijden.”

Tegenstander FC Den Bosch is na een wisselvallig begin helemaal los. De ploeg van trainer Will Boessen won de laatste acht wedstrijden allemaal. Daardoor staan de Bosschenaren nu derde achter Go Ahead en Sparta met 31 punten. “Ik heb Den Bosch aan het begin van het seizoen al genoemd als één van de outsiders, maar dat ze het zo goed zouden doen had ik ook niet verwacht.” Toch zijn er wel kansen morgen. “Anders gooi je al bij voorbaat de handdoek in de ring dus die zijn er altijd.”

Winterstop

Cambuur gaat in de winterstop op trainingskamp naar Spanje. De selectie zal vanaf 3 tot en met 7 januari de tenten opslaan in Alfaz del Pi om zich zodoende voor te bereiden op de tweede seizoenshelft die op zondag 13 januari begint met een thuiswedstrijd tegen Sparta.

Opstelling Cambuur: Mous; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Sambissa; Kallon, Schils, Maulun, Mathieu; Robertha en Van Kippersluis

René Hake:

Mathias Schils:

Discussieer mee