U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Hilde Tjeerdema lijsttrekker D66

De leden van D66 Leeuwarden hebben Hilde Tjeerdema tot lijsttrekker gekozen voor de  aankomende gemeenteraadsverkiezingen.  

Het bestuur kijkt tevreden terug op deze interne verkiezingen. Hilde Tjeerdema was de enige  kandidaat. Voorzitter Piet Brouwer: “We mogen als D66 trots zijn op deze lijsttrekker, die haar  sporen ruimschoots heeft verdiend als raadslid en wethouder in de gemeente Leeuwarden. Zij  zal D66 vol enthousiasme aanvoeren op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen.” 

Op dit moment is D66 met vier van de 39 raadszetels vertegenwoordigd in de gemeenteraad.  D66 wil dit resultaat op 16 maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen overtreffen. 

Hilde Tjeerdema: “Ik heb zin in de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb zin om te  knokken voor alle kinderen in de gemeente Leeuwarden, dat zij gelijke kansen krijgen en  gezond kunnen opgroeien. De steun van de leden geeft mij energie. Ik roep leden op om ook  actief te worden, bijvoorbeeld door zichzelf aan te melden als kandidaat-raadslid. Nu is het  moment”.  

Kandidatenlijst D66 

Vanaf 8 april 2021 start de kandidaatstelling voor de overige kandidaten, die op de D66-lijst  willen voor de gemeenteraad. De leden van D66 Leeuwarden bepalen de volgorde van de  kandidatenlijst. De uitslag wordt eind juni bekendgemaakt.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart 2022. 

 

Discussieer mee