U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Impact Friday

De kick-off van de eerste Impact Friday vindt a.s. vrijdag 5 april plaats. Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren zij bij there Impact Friday, een meet-up waar we je zullen inspireren en informeren over sociaal, impactvol ondernemerschap op wereldwijd, nationaal en regionaal niveau. 

there

Dit evenement vindt plaats in there, de nieuwe broedplaats waar sociaal, impactvol ondernemerschap bij elkaar komt in Leeuwarden en Friesland. Samen met andere organisaties zoals Studio Ipsi en Het Ware Noorden en Deelrijk gaan zij sociaal ondernemerschap op de kaart zetten.

Buro Bries

Jan-Willem Wennekes en Joris Jonker van Bries, buro voor maatschappelijke impact zullen ons informeren over wat er op dit moment al in Noord-Nederland gebeurt met betrekking tot sociaal ondernemerschap. Bries is al drie jaar op rij organisator van Social Impact Day, het evenement over sociaal ondernemerschap in Noord-Nederland. Daarnaast zijn zij initiatiefnemer en medeoprichter van Impact Noord, het platform voor en door sociaal ondernemers, bedoeld om het ecosysteem voor sociaal ondernemerschap te versterken.

Rainbeer

Daarnaast zal Joris Hoebe van RainBeer Amsterdam, één van de koplopers op het gebied van klimaatadaptatie, circulaire economie. Hij deelt zijn visie en het gebruik van regenwater als grondstof voor bier.

Aanmelden voor deze activiteit

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht via http://bit.ly/impactfriday01

Discussieer mee