U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Bijzondere ouderen gezocht voor nieuw programma ‘In Vervoering’ 

Voor het nieuwe tv-programma ‘In Vervoering’ maken wij een verrassingstocht op maat. Deze tocht wordt speciaal samengesteld voor een oudere persoon, die het verdient om in het zonnetje te worden gezet. 

Jan-Dirk van Ravesteijn, de presentator van het programma, neemt hem/haar samen met een klein camerateam van Leo Middelsé, mee door de gemeente Leeuwarden. Op de route komen een aantal bijzondere verrassingen voorbij. 

Dus ken jij iemand —een ouder, een Pake of een Beppe, een kennis— die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Laat het ons dan weten via redactie@leomiddelse.nl. 

Stuur ons een bericht met je naam en contactgegevens en een uitleg wie je wilt opgeven en waarom die persoon het verdient om in het zonnetje te worden gezet. 

De eerste aflevering (waar Jan-Dirk zelf in de rol stapt van Willem Lodewijk van Nassau) en op pad gaat met Joke Roorda Staal. zal op … december worden uitgezonden. Bekijk hierboven alvast de teaser met enkele beelden uit de eerste aflevering. 

Het programma ‘In Vervoering’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Google News Initiative. De opnames zijn en worden gemaakt tijdens de geldende richtlijnen van het RIVM van dat moment.