U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Internationale schaatstop sluit seizoen af in De Elfstedenhal

Het volledige deelnemersveld van De Zilveren Bal op vrijdagavond 15 maart is bekend. Hein Otterspeer, Anice Das, Michel Mulder en Kai Verbij hebben zich afgelopen week aangemeld voor de spectaculaire afsluiter van het seizoen in de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Michel Mulder
Mulder is de regerend kampioen van De Zilveren Bal en komt naar Leeuwarden om zijn titel te verdedigen. Mulder won in zijn loopbaan al vele hoofdprijzen. Zo werd hij in 2014 Olympisch Kampioen 500m, Wereldkampioen en Nederlands Kampioen.

Hein Otterspeer
Otterspeer werd afgelopen januari in Thialf voor de tweede maal Nederlands Kampioen Sprint en doet op vrijdag 15 maart voor het eerst mee aan ’s werelds snelste schaatsshow.

Nederlanders
De Nederlanders zijn goed vertegenwoordigd tijdens De Zilveren Bal. Zo verschijnen o.a. Letitia de Jong, Dione Voskamp, Gerben Jorritsma, Janine Smit, Pim Schipper, Floor van den Brandt en de kersverse Wereldkampioenen Junioren Femke Beuling, Femke Kok en Michelle de Jong aan de start.

Internationale schaatstop
De eerste internationale topsprinters zijn inmiddels in Friesland gearriveerd. O.a. Laurent Dubreuil (CAN), Angelina Golikova (RUS), Yuma Murakami (JPN) Nico Ihle (GER), Konami Soga (JPN), Akash Aradhya (IND), Daniel Greig (AUS) en Floris Root (AUT) staan a.s. vrijdag aan de start.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.dezilverenbal.nl en de kassa van de Elfstedenhal.

Website: www.dezilverenbal.nl
Facebook: https://www.facebook.com/dezilverenbal
Twitter: http://www.twitter.com/dezilverenbal
Instagram: http://instagram.com/dezilverenbal
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-yBYDgovjlEEOV2QZWJTrw

Foto: “Vincent Riemersma/De Zilveren Bal”.

Discussieer mee