U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Intocht Sinterklaas live op LEO FM

Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag aan in Leeuwarden. Omroep LEO doet tussen 10:00 en 15:00 uur verslag van de intocht op LEO FM en er komt een verslag van de intocht op LEO TV.

LEO FM
Radio Spanje en LEO FM werken dit jaar weer samen om live verslag te doen van het evenement. Twee radiopieten, twee verslaggevers en twee presentatoren in de studio verzorgen Sint Nicolaasradio. In de ochtend wordt voornamelijk een impressie vanuit de stad gedaan en rond 12:00 uur schakelen we live over naar de stoomboot en de Prinsentuin om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen in Leeuwarden. In de middag maken de radiopieten en de verslaggevers van Omroep LEO een live verslag vanuit de binnenstad waar de Sint verschillende kinderhanden schudt.

LEO TV
Zaterdagavond is op LEO TV een samenvatting te zien van het Sinterklaasfeest. In de speciale uitzending kan u de intocht nog eens rustig bekijken. Ook komen kinderen aan het woord om iets te vertellen over wat zij van het evenement vinden en wat ze graag willen hebben van de goedheiligman.

Discussieer mee