U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Jazzcafé & jamsessie met jongerenorkest Ananazz

Ananazz is op dinsdag 5 maart te gast in café De Backstage (Neushoorn) in Leeuwarden tijdens het Jazzcafé & Jamsessie van Friejam.

Dat belooft dus weer een muzikaal verrassende, maar zeker swingende avond te worden. Het enthousiasme en de passie van deze talentvolle jongen muzikanten werkt tijdens optredens altijd zo aanstekelijk dat stil blijven zitten haast onmogelijk is. Naast luisteren en dansen is meespelen met diverse leden van Ananazz tijdens de jamsessie natuurlijk ook hele aantrekkelijke optie. De aanvang is 20.30 uur en toegang is gratis.   

Ananazz is een workshoporkest voor jongeren die geleid wordt door saxofonist en muziekdocent Kees Romers. Het orkest heeft tussen de 12 en 15 leden, in de leeftijd van 13 tot 18 jaar.  Het orkest heeft de volgende bezetting: ritmesectie (drums, percussie , toetsen, elektrische gitaar en basgitaar), saxen. trompet, trombone, viool, eventueel dwarsfluit en/of klarinet. Het repertoire bestaat uit eigen arrangementen en transcripties van meestal bestaande nummers. Niet alleen de bezetting, ook het repertoire van Ananazz is gevarieerd: van Pop tot Oost-Europese volksmuziek tot Jazz en Latin, met altijd veel ruimte voor solo’s. Ananazz dus, het sappigste bandje van Leeuwarden!

Discussieer mee