U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

John Lennon Bus komt naar Leeuwarden

De John Lennon Bus is een state-of-the-art mobiele audio- en videoproductiestudio en maakt het voor jonge muzikanten mogelijk professionele muziek- en video-opnames te maken binnen één dag. De bus parkeert op vrijdag 13 juli op het Oldehoofsterkerkhof in het kader van Never Ending Orchestra (NEO) on tour.

Als onderdeel van LF2018, is NEO as vrijdag te vinden op het Oldehoofsterkerhof in Leeuwarden. NEO on tour is een samenwerking tussen het NEO, Friesland Pop, Stichting Popsport en diverse muzikanten. Het belooft een muzikaal feestje te worden met een exclusief bezoek van de John Lennon Bus. In de VS tourt de bus al jaren langs scholen, festivals en conferenties. Muzikanten die nog nooit met elkaar muziek hebben gemaakt, gaan ’s-ochtends vroeg de bus in waar ze onder begeleiding van drie ervaren producers een nieuw nummer schrijven en opnemen.

Tijdens het event is er een speciale muzikale programmering in sixties stijl met optredens van Newspaper Taxi en Hayfever met als afsluiting de plaatjes van Friso Vinyl. Het muziekprogramma start om 13.30 uur. Voor het gehele programma zie: www.neo.frl.

Discussieer mee