U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Kerkdiensten op LEO Middelsé radio en tv

LEO Middelsé zendt iedere zondagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur op radio en TV kerkdiensten uit. De radiodienst komt live vanuit de studio in Stiens en op TV kunt u kijken naar een opgenomen dienst van wijkgemeente ‘De Jacobijner’. 

Op de radio kunt u aanstaande zondag luisteren naar dominee  ds. Henk Wieringa, predikant Baptistengemeente Parkkerk in Leeuwarden. Ds. Wieringa bidt in het programma met de luisteraars. Ook verzorgt de predikant een bijbellezing en een overdenking. Deze programmaonderdelen worden omlijst met geestelijke liederen.

De techniek van het programma wordt verzorgd door Melvin Wiersma en/of Jurjen Veeninga. LEO Middelsé FM is te ontvangen via 105.3 en 106.1 FM. Ook via de website www.leomiddelse.nl kunt u live naar het programma luisteren. Tussen 9 en 10 uur is iedere zondag non stop geestelijke muziek te beluisteren.

Op LEO Middelsé TV en Facebook kunt u kijken naar een dienst die is opgenomen in de Grote of Jacobijnerkerk te Leeuwarden. In deze dienst gaat dominee A.M. Roest voor.

Discussieer mee