U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Kerkdiensten op radio en televisie

Omroep LEO  Middelsé zendt iedere zondagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur op radio en televisie een kerkdienst uit. Op televisie kunt u zondag kijken naar de afstands- en nabijviering van wijkgemeente de Jacobijner uit Leeuwarden.  De radiodienst komt live vanuit de studio in Stiens. In deze studiodienst gaat mevr. Tine de Vries voor.

Tine de Vries bidt in het programma met de luisteraars. Ook verzorgt ze een bijbellezing en een overdenking. Deze programmaonderdelen worden omlijst met geestelijke liederen. De voertaal tijdens de dienst is Fries. De liederen zijn in het Nederlands.

De techniek van het programma wordt verzorgd door Jurjen Veeninga. LEO Middelsé FM is te ontvangen via 105.3 en 106.1 FM. Ook via de website www.leomiddelse.nl kunt u live naar het programma luisteren. Tussen 9 en 10 uur is iedere zondag non stop geestelijke muziek te beluisteren.

De afstands- en nabijviering van wijkgemeente de Jacobijner te Leeuwarden is live te zien op het televisiekanaal van LEO Middelsé of via Facebook.

Discussieer mee