U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

KHN Friesland komt met posteractie #dehorecamistje

De Leeuwarder horeca is strijdbaar om de coronacrisis te overleven. Koninklijke Horeca Nederland Friesland komt daarom met een posteractie genaamd 'We komen terug! #dehorecamistje'.

Alle 125 leden van KHN ontvangen deze week twee posters, één Nederlandstalig en één Friestalig. Deze kunnen ze op de ramen van hun bedrijf hangen. "Het kan niet anders dan dat we worden gemist door onze gasten. We willen hen laten weten dat we hen dankbaar zijn voor alle steun en dat dat dit ook voor hen geldt", aldus Ton Eijer, voorzitter van KHN-Friesland en eigenaar van café Scooters in Leeuwarden.

Omdat de horeca hun gasten straks weer hard nodig heeft, is er een winactie bedacht. In alle huis-aan-huis bladen in Friesland komt deze week een advertentie met dezelfde poster als voor de horecabedrijven, maar dan net even anders. Namelijk: 'We komen terug! #wemissendehoreca'.

Wie deze poster zichtbaar op het raam plakt, maakt zin de week van 26 november tot 5 december kans op een dinerbon van €100,-. Deze bon kan worden besteed in een restaurant, kroeg, hotel of cateraar in Friesland. Om de bon te winnen moet je je wel aanmelden bij de KHN. Koninklijke Horeca Nederland Friesland stelt 15 bonnen beschikbaar.

Discussieer mee