U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Lancering Albert Heijn kaatsplaatjesactie in Franeker, Stiens en Sint Annaparochie

Albert Heijn (AH) en de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) hebben op 16 mei een samenwerkingsovereenkomst ondertekend ten behoeve van een spaaractie voor kaatsplaatjes.

Nieuw is het niet want al in 2009 heeft de KNKB in samenwerking met de C1000 in Franeker een kaatsplaatjesactie georganiseerd en dit was destijds een daverend succes. De eigenaren van de C1000 toen, zijn nu de eigenaren van de Albert Heijn in Franeker en hebben de eigenaren van AH Wassenaar ook enthousiast gekregen voor deze actie.
Gert en Mirjam Kuipers van Albert Heijn Kuipers is gevestigd te Franeker, Hetty Wassenaar van Albert Heijn Wassenaar is gevestigd in Stiens en Sint Annaparochie. Samen met Rianne Bosma-Tanghe van de KNKB hebben de partijen donderdag 16 mei de overeenkomst getekend op het bondsbureau van de KNKB.
De actie wordt op woensdag 12 juni feestelijk geopend bij de Albert Heijn in Franeker, Stiens en Sint Annaparochie en loopt tot en met woensdag 31 juli, dé hoogtijdag van het kaatsen: de PC en daarom een mooie reclame voor het kaatsen.
Spaar al je kaatshelden vanaf 12 juni bij AH Franeker, AH Stiens en AH Sint Annaparochie. De kaatsers en kaatssters in de volgende categorieën kunnen gespaard worden: winnaars NK’s 2018 van alle jeugdcategorieën, dames 1e klas, dames hoofdklas, heren 1e klas, heren hoofdklas, winnaars Freule 2018 en Ald-Meiers 2018 en de PC-koningen van 2009 t/m 2018.

Discussieer mee