Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Leeuwarder (26) ingesloten wegens bezit van opium

Een 26-jarige inwoner van Leeuwarden is afgelopen nacht aangehouden en ingesloten vanwege het in bezit zijn van opium.

Vannacht rond half 1 werd een bestuurder van een bromfiets op de Margaretha de Heerstraat in Leeuwarden gecontroleerd omdat hij zonder helm reed. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs en kon ook geen ID kaart overhandigen, Om die reden werd een ID fouillering toegepast. Tijdens de fouillering werd een plastic zakje met diverse soorten drugs aangetroffen.

Diefstal fietsen
Op de Bote van Bolswertstraat in Leeuwarden werd vannacht rond kwart voor 5 een man met twee fietsen aangehouden. Omdat bij de elektrische fiets de fietscomputer ontbrak en bij de andere fiets het slot was doorgezaagd werden beide fietsen in beslag genomen. De man, een 48-jarige man uit Leeuwarden, kon niet aannemelijk maken hoe hij aan de fietsen kwam. Hij werd aangehouden wegens heling van beide fietsen. De fietsen bleken te zijn gestolen en de aangevers zijn in kennis gesteld.

Alcohol
Rond 4 uur vannacht werd op de Van Swietenstraat in Leeuwarden de bestuurder van een auto gecontroleerd. De bestuurder, een 33-jarige inwoner van de gemeente Leeuwarden, was onder invloed van alcohol. Op het bureau blies de bestuurder 765 microgram per liter. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. De bestuurder kreeg een rijverbod van 9 uren.

 

 

Discussieer mee