U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Ontbijtpop

Ontbijtpop

Programma informatie

Ontbijtpop

Ontbijtpop brengt u op de vroege zaterdagochtend tussen 9 en 10 uur wat vriendelijke popmuziek om het weekend mee te beginnen.  De insteek van het uur is (vooral ouwe) popmuziek die nèt een beetje naast de platgetreden paden loopt. Bijna vergeten hits - of platen die best een hit hadden kùnnen zijn, maar ja, ze waren het niet…  Een mooie recente popplaat krijgt af en toe zeker ook een plekje, maar het gros zit tussen de late jaren vijftig en midden jaren tachtig.
In elk uur Ontbijtpop worden pakweg 17 platen gedraaid die aan elkaar worden gepraat met wat anekdotes over de artiest of over de opname.  Zo rond half tien is ’de Friese Ontbijtrubriek’ aan de beurt met muziek van Friese bodem en waar mogelijk wat achtergrondinfo.
De keuze van het soort muziek heeft als doel dat de luisteraar - nog in bed of bij het ontbijt met een beschuitje en een kopje thee en de radio op de achtergrond - af en toe denkt "Hee! wat leuk, wat is dat (ook al weer)?!" , even opkijkt en dan de radio een streepje luider zet.
Peter Kraft, samensteller en presentator.

Uitzending overzicht