U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

LF2018-dropje Oldtimers smaakvolle aanvulling op programma

Hij ligt vanaf vandaag in de schappen van supermarkt Poiesz: het officiële LF2018-dropje. De Culturele-Hoofdstaddrop is geproduceerd door Snoepfabrikant Concorp uit Jirnsum en gaat ‘Oldtimers Ljouwerter Tuorren’ heten. ,,Dit is wat je noemt een smaakvolle aanvulling op ons programma”, zegt Tjeerd van Bekkum, CEO van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Het LF2018-dropje wordt exclusief verkocht door Poiesz. Vandaag worden gratis doosjes Oldtimers uitgedeeld aan klanten van de supermarkt. Snoepfabrikant Concorp sloot op 14 november 2017 aan als co-sponsor van Leeuwarden-Fryslân 2018. Het dropje – een replica van de beroemde Leeuwarder Oldehove – is het eerste concrete resultaat van het partnerschap.

,,Maar we gaan meer doen”, zegt Thijmen Peter de With, de algemeen directeur van Concorp. ,,We trekken op het gebied van marketing bijvoorbeeld samen op zodat we elkaars promotionele activiteiten kunnen versterken.”

De Oldtimers Ljouwerter Tuorren wordt in een zogenoemde limited edition uitgebracht. ,,Als het nodig is”, stelt De With, ,,dan maken we er meer zodat het dropje ook na 2018 verkrijgbaar is.” De eerste doosjes werden donderdag 18 januari in Supermarkt Poiesz in de Leeuwarder wijk Aldlân uitgedeeld.

De foto is gemaakt door Simon van der Woude.

Discussieer mee