U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Demonstratie Kick Out Zwarte Piet in Leeuwarden gaat door

De door Kick Out Zwarte Piet (KOZP) aangekondigde demonstratie van zaterdag tijdens de intocht van Sinterklaas in Leeuwarden gaat door. De actiegroep heeft de demonstratie bij de gemeente donderdag aangemeld. Dit is volgens de regels die daarvoor gel

0 Reacties
32-jarige Leeuwarder verdacht van bezit 150 kilo vuurwerk

Een 32-jarige man moet zich bij de politie melden vanwege de vondst van 150 kilogram vuurwerk in een woning aan de Gealanden. De politie heeft het vuurwerk, waar ook illegaal vuurwerk uit Polen tussen zat, meegenomen. De 32-jarige man zal binnenkort

0 Reacties
Zweedse personeelsmanagers kijken naar ziekteverzuim in Friesland

Zo’n twintig personeelsmanagers uit het Zweedse Göteborg zijn de komende dagen in Friesland om te ontdekken hoe de gemeenten Leeuwarden en Súdwest-Fryslân omgaan met ziekteverzuim. Het ziekteverzuim bij gemeenten in de regio Göteborg is de afgelopen jaren gestegen en ligt gemiddeld hoger dan hier. Naast de twee gemeenten zijn ook het UWV en Pastiel betrokken bij dit internationale werkbezoek.

0 Reacties
Nog één keer samen terugkijken op 2018

Op 25 november vindt de slotavond plaats van ReOpening. Locatie van deze slotavond van ReOpening is het Oldehoofsterkerkhof. 

0 Reacties
Nieuwe voorstelling Tineke van Schouten

De 24e voorstelling Highlights van Tineke Schouten is van start gegaan. Met haar gloednieuwe theatershow vestigt Schouten de aandacht op de hoogtepunten uit haar carrière. Voor het publiek een voorstelling vol zowel herkenbaar en bekend, als compleet nieuw werk. Op 9 januari speelt ze in Drachten, op 10 januari in Leeuwarden.

0 Reacties
Ferhalefjoer brandt los

Scholen en kunstprofessionals ontmoeten elkaar voor het Ferhalefjoer van KEK2 en Lân fan taal.

0 Reacties
Nieuwe opleiding Forensisch Laboratoriumonderzoek

Van Hall Larenstein en NHL Stenden Hogeschool starten vanaf collegejaar 2019-2020 met de nieuwe bacheloropleiding Forensisch Laboratoriumonderzoek.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht
16 november 2018
16 november 2018