U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur kan goede zaken doen tegen FC Den Bosch

Elke week gaat het in de voorbeschouwing over de kansen voor het halen van de Play- Offs. Een plaats bij de eerste elf op de ranglijst zou voldoende moeten zijn om deze te halen. En gezien de status van Cambuur is het niet halen van de promotie-degradatiewedstrijden geen optie.

0 Reacties
Fris en fruitig Aris tegen Landstede nipt onderuit

De laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie voor de brigade van trainer Anne van Dijk (foto) was in Zwolle tegen Landstede. Aris hield tot de laatste seconden stand maar kwam een punt tekort.

0 Reacties
Halve finale eindstation Arends en Weissborn in China

In het Chinese Anning openden Sander Arends (ATP 88) en zijn dubbelpartner Tristan Samuel Weissborn (ATP 108) het gravelseizoen. Op het $162,480, - gedoteerd Kunming Open is het Fries/Oostenrijks duo vierde geplaats maar verloor kansloos in de halve finale.

0 Reacties
Land Transport sluit seizoen af met remise

De laatste wedstrijd het seizoen van Land Transport thuis tegen Brouwer Project Design werd 4-4. Door dit resultaat is Land Transport op de vijfde plaats geëindigd. Kampioen werd De Driehoek/Thebo uit Lichtenvoorde.

0 Reacties
Cambuur in slotfase naast Eindhoven

Een belangrijk punt. Dat is de conclusie na de wedstrijd van Cambuur tegen FC Eindhoven. De Leeuwarders wisten een 2-0 achterstand om te buigen naar een 2-2 gelijkspel. En houdt zo FC Eindhoven op drie punten. 

0 Reacties
Prinsenhoftocht op Koningsdag

Toerfietsclub Frisia organiseert op Koningsdag weer de Princenhoftocht. Dit fietssportevenement is bedoeld voor zowel de recreatieve als de prestatieve fietser.

0 Reacties
Veel sport in Sport Lokaal FM

Zondag is er weer veel sport te beluisteren in het LEO-Middelsé-radioprogramma Sport Lokaal.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht
21 april 2019