U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Mass start Elfstedenhal gecanceld

Foto: Johan Span

De Mass start die vanavond in de Elfstedenhal zou worden gehouden is vanmorgen rond de klok van 10.00 uur gecanceld. ook hier gooit het Covid-19 virus roet in het eten. Later meer.

0 Reacties
Coronavirus: 209 positieve testen, geen sterfgevallen

In een week tijd zijn 209 mensen in Friesland positief getest op het coronavirus. Niemand is overleden aan COVID-19. Wel is één personen opgenomen in het ziekenhuis.

0 Reacties
Verwarde vrouw van het spoor gehaald

Medewerkers van Friesland Campina hebben donderdag een vrouw van het spoor gehaald. De 22-jarige vrouw was verward en is overgedragen aan de hulpverlening.

0 Reacties
Aris verliest oefenduel tegen regerend landskampioen Zwolle

Aris opende donderdagmiddag zijn oefencampagne in de uitwedstrijd tegen regerend landskampioen Landstede Hammers Zwolle. Aris verloor met 94-69.

0 Reacties
GGD Fryslân verhoogt testcapaciteit en verkort wachttijd

De GGD Fryslân kan vanaf vrijdag 25 september meer mensen met klachten testen op het coronavirus. De capaciteit gaat omhoog van 800 naar 1000 personen per dag doordat laboratoria meer tests kunnen verwerken.

0 Reacties
Drugsdealer op heterdaad betrapt

Handhavers hebben woensdag 23 september een man betrapt die drugs stond te dealen in de Ayttasteeg in Leeuwarden. De verdachte heeft een proces-verbaal gekregen, krijgt een gebiedsontzegging en moest zijn drugs inleveren.

0 Reacties
Geen gewonden bij brand De Noorderbrug

In de zorginstelling De Noorderbrug aan de Sixmastraat is vanochtend brand geweest. De brand, die veel rook ontwikkelde, begon om zes uur en was na een uur geblust. Er zijn geen slachtoffers gevallen.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht