U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Cambuur draait achterstand om in Velsen

04-12-2020: Voetbal: Telstar v Cambuur: Velsen Keuken Kampioen Divisie 2020-2021 (L-R): Robert Muhren of SC Cambuur

Cambuur kwam na rust nog op achterstand in Velsen maar toont haar wilskracht. Door doelpunten van Mühren en Jacobs winnen de Leeuwarders op bezoek bij Telstar. En blijft het koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

0 Reacties
Serge Hollander nieuwe directeur Neushoorn

Serge Hollander wordt de nieuwe directeur van poppodium Neushoorn. Dat heeft hij zojuist bekend gemaakt. Daarmee volgt Hollander Yvonne Bleize op, die dit najaar stopte.

0 Reacties
Studenten NHL Stenden vragen aandacht voor vroege studiekeuze

Zes studenten van NHL Stenden hebben vrijdag actie gevoerd in Leeuwarden. Ze vinden dat er meer aandacht moet zijn voor middelbare scholieren die al vrij vroeg in hun leven een keuze moeten maken voor een vakopleiding.

0 Reacties
Nieuwe sneltrein zal met hoge snelheid station Mantgum passeren

Vanaf 14 december stoppen niet alle treinen op station Mantgum. Vanaf die datum rijdt er elk uur een extra sneltrein op het traject Leeuwarden - Sneek. Sommige treinen passeren de overweg en het perron met hoge snelheid.

0 Reacties
Grote sneltestlocatie GGD Fryslân in WTC Expo Leeuwarden

Op dinsdag 15 december opent een grootschalige testlocatie in het WTC Expo in Leeuwarden. Deze zogeheten L-testlocatie kan ongeveer 1700 mensen per dag testen op het coronavirus. 

0 Reacties
Coronavirus: 703 positieve testen, 9 sterfgevallen

De afgelopen week zijn 703 mensen in Friesland positief getest op het coronavirus. Er zijn 9 mensen overleden aan COVID-19. Vorige week waren dat er 13 en testten 672 mensen positief.

0 Reacties
Expositie GIF in Natuurmuseum Fryslân verlengd

De expositie 'GIF, oog in oog met levende giftige dieren' die op dit moment in het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden is te zien, wordt verlengd met een half jaar. Bezoekers kunnen tot en met 30 juni 2021 de tentoonstelling bezoeken.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht