Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

VIDEO: Schakers ontmoeten elkaar in Rode Loper: "Droom die uitkomt"

Foto Omroep LEO Middelsé, Ilona de Vries

Na maanden dicht te zijn geweest door corona, kunnen bezoekers weer terecht bij passage De Rode Loper aan de Sint Jacobsstraat in Leeuwarden . Een ontmoetingsplek waar zowel denksporters als sneupers van tweedehands boeken en kunst hun hart kunnen ophalen.

0 Reacties
Lijsttrekkers Leeuwarden bekend: oude en hier en daar nieuwe namen

Ruim drie maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen is bekend wie de tien partijen, die nu zitting hebben in de raad, naar voren hebben geschoven als lijsttrekker.

0 Reacties
VIDEO: Huizumer kinderen blij met zelf bedachte uitbreiding speeltuin

De speeltuin Gerard Dou in Huizum heeft er twee nieuwe toestellen bij. Precies wat de kinderen wilden: ze bedachten namelijk zelf de plannen.

0 Reacties
Must es kieke juh: Un gloepende koude Elfstedentocht en Cambuur naar de rechter

Het was weer gloepende koud dit weekeinde. Zo koud dat Andre van Duin en Janny van der Heijden maar even een Elfstedentocht deden. En Cambuur gaat lekker, dus dat kampioenschap komt naar Liwwadden toch? Lees hieronder een overzicht van de mooiste Liwwadder zaken van sociale media.

0 Reacties
Artistiek leider Fredau Buwalda stopt bij Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival moet op zoek naar een nieuwe artistiek leider: Fredau Buwalda verlaat het festival om aan de slag te gaan in het onderwijs. Buwalda was al sinds 2010 aan het festival verbonden.

0 Reacties
Straaljagers vliegen vanaf vandaag weer 's avonds

De straaljagers van vliegbasis Leeuwarden gaan vanaf maandag weer 's avonds vliegen. Drie weken lang wordt tot 22.30 gevlogen.

0 Reacties
Nederlands curlingteam met degradatie op zak naar OKT in Leeuwarden

Het Nederlands curlingteam is met een degradatie teruggekeerd van het Europees kampioenschap. Volgende week hopen de curlers zich bij het kwalificatietoernooi in Leeuwarden te plaatsen voor de Spelen.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht