U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Ouderen krijgen een ‘bloemengroet’ tegen eenzaamheid

Zo'n 300 bewoners van verzorgingshuis Erasmus in Leeuwarden hebben een ‘bloemengroet’ gekregen. Het was een bos bloemen, met een kaartje eraan, tegen eenzaamheid. De actie was van Lionsclub Leowardia en de Leeuwarder Uitdaging.

0 Reacties
Palmzondag: speciaal religieus programma met dominee Verwey op LEO Middelsé FM

Nu kerkdiensten vanwege het coronavirus niet gehouden kunnen worden, zendt omroep LEO Middelsé iedere zondagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur een speciaal religieus radioprogramma uit. Dominee J.J. Verwey presenteert het programma komende zondag 5 april. Dan is het Palmzondag. 

0 Reacties
Snorfiets blijkt geleend, processen-verbaal blijven staan

Een 20-jarige man reed donderdagavond in Leeuwarden niet op een gestolen bromfiets, maar op een geleende snorfiets. Die snorfiets had de man zonder toestemming geleend, laat Oeble Bouma van de politie weten. De eigenaar heeft zijn voertuig weer terug, de drie processen-verbaal blijven staan. 

0 Reacties
Brandende sigaret zet Stienser verzorgingshuis in de rook

Een brandende sigaret heeft zondagochtend voor rookontwikkeling gezorgd in verzorgingshuis Skilhiem in Stiens. De peuk bleek niet goed te zijn uitgemaakt. De brandweer werd gealarmeerd voor een nacontrole, de sigaret was inmiddels gedoofd.

0 Reacties
Coronavirus: 8 nieuwe besmettingen in Fryslân, 0 in de gemeente Leeuwarden

In Fryslân zijn 8 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld, waarvan geen enkele in de gemeente Leeuwarden. Dat laat de GGD weten. 

0 Reacties
Dirk krijgt honderden kaarten voor 100ste verjaardag

Dirk de Jong uit Leeuwarden heeft afgelopen weekeinde zo'n 300 kaarten ontvangen voor zijn 100ste verjaardag. Dat meldt kleindochter Jingliu Poelstra op Facebook. Zij deed op het sociale medium een oproep om een kaartje te sturen, omdat De Jong's verjaardagsfeest in het water zou vallen door de coronacrisis.

0 Reacties
Lutz Jacobi stopt als fractievoorzitter PvdA

Lutz Jacobi stopt per 1 april als fractievoorzitter van de PvdA-fractie in Leeuwarden. Oud-wethouder Andries Ekhart zal het stokje overnemen.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht