U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Met #slimmerchillen de zomer door

Bron: Veiligheidsregio

Schrijf je eigen zomerrap, ontwerp een poster of geef jouw mening over actuele stellingen: drie manieren om deze zomer actief mee te doen aan de #slimmerchillen-campagne. En voor wat hoort wat: wie meedoet maakt kans op prijzen.

0 Reacties
Trio Gert Anne van der Bos pakt draad weer op

Het koningstrio trio Gert Anne van der Bos, Taeke Triemstra, Tjisse Steenstra wist zich in Bolsward weer in de kransen te slaan. In een eenzijdige finale werd trio Enno Kingma, Kees van der Schoot, Erwin Zijlstra eenvoudig met 5-1 6-2 aan de kant geschoven.

0 Reacties
LIVE - Kerkdienst van de Jacobijner

Kijk hier live om 10:00 naar de kerkdienst van wijkgemeente de Jacobijner vanuit de Grote of Jacobijnerkerk in Leeuwarden.

0 Reacties
Wimpel waait niet strak meer voor kaatsster Manon Scheepstra

Manon Scheepstra is een van de ‘dominante’ dames binnen het hoofdklasse kaatsen die het wedstrijdbeeld bepalen. Regeltjes binnen de KNKB beletten haar voorlopig zich te scharen bij ‘het elite lijstje’-dames die vier wimpels weten te winnen.

0 Reacties
Hilde Wendel uit Leeuwarden nieuwe voorzitter JOVD

Hilde Wendel uit Leeuwarden is verkozen tot voorzitter van het hoofdbestuur van de JOVD. Wendel is daarmee de eerste voorzitter uit Friesland van de jongerenpartij van de VVD.

0 Reacties
Winst trio Van Zwieten bij heren, trio Tuinenga bij dames

Trio Menno van Zwieten, Renze P. Hiemstra en Hans Wassenaar wisten de opening van het hoofdklasse kaatsseizoen de eerste krans te pakken. Bij de dames was trio Ilse Tuinenga, Margriet Bakker en Sjanet Wijnia succesvol.

0 Reacties
Kerkdiensten op radio en televisie

Zondag is de televisiekerkdienst vanuit de Grote- of Jacobijnerkerk te Leeuwarden om 10 uur live te zien op LEO Middelsé TV. De radiodienst komt rechtstreeks vanuit de studio in Stiens. Voorganger in de radiodienst is ds. H. Hiddink, emeritus predikant van de PKN te Leeuwarden.

Meer nieuws
Naar het nieuwsoverzicht