U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Maulun terug in de basis

Robin Maulun is weer fit en keert direct terug in de basis. Ook was er afhankelijk een basisplaats voor Ragnar Oratmangoen maar die kwam te laat op training en moet dus weer op de bank plaats gaan nemen.

Henk de Jong was erg tevreden over het spel van Ragnar Oratmangoen en wou hem dus belonen met een basisplek. Oratmangoen zelf gooide echter roet in het eten en kwam te laat bij de training van vanmorgen. Hij mag dus morgen in de uitwedstrijd tegen Telstar plaatsnemen op de bank.

Robin Maulun staat morgen wel in de basis. De Fransman was afgelopen week (thuiswedstrijd tegen Den Bosch 1-0) nog geblesseerd. Maar de middenvelder is volledig hersteld van zijn enkelblessure en vervangt morgen weer Mitchel Paulissen.

Over de nieuwe aankoop Antonia zegt Henk de Jong: ''We zijn hartstikke blij met zijn komst, maar we wisten dat hij nog een blessure heeft. Dat heeft hijzelf in de gesprekken ook wel aangegeven.''
Doke Schmidt heeft net als Antonia ongeveer nog drie weken nodig om volledig te herstellen. Ook Sven Nieuwpoort heeft nog twee of drie weken nodig om wedstrijdfit te worden. ''Begin oktober nog ongeveer drie weken dus verwacht ik weer drie 100% fitte spelers erbij te hebben.'' aldus Henk de Jong.

Trainer Henk de Jong:

Calvin Mac-Intosch:

Discussieer mee