U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Maulun vervanger Mathieu bij Cambuur tegen Almere

Robin Maulun begint na zijn blessureleed morgenavond weer eens in de basis bij Cambuur. Hij is de vervanger van de geschorste Justin Mathieu. 

Naast Maulun keert ook Nigel Robertha weer terug. De spits krijg de voorkeur boven Karim Rossi. “Nigel heeft iets meer diepte in zijn spel dan Karim en Kevin (Van Kippersluis red.),” zo legt trainer Rene Haké zijn keuze uit.

Volgens de trainer zijn beide ploeg aan elkaar gewaagd. Cambuur kan door een overwinning goede zaken doen met het oog op de ranglijst. “We staan er goed voor,  maar met een overwinning verklein je de gat naar de top dus we kunnen onszelf een goede dienst bewijzen.”

Ook was er goed nieuws uit de ziekenboeg. De langdurig geblesseerden Jordy van Deelen en Daan Boerlage zijn nog wel even afwezig, maar normaal gesproken keren vanaf maandag Kevin Schindler en David Sambissa terug bij de groep zo liet Haké weten.

Opstelling Cambuur: Mous; El Baad, Mbende, Schilder, Van Wermeskerken; Conraad, Schils, Ciganiks, Maulun; Robertha en Van Kippersluis.

De wedstrijd is morgen live te volgen via 106.1 FM en omroepleo.nl met het commentaar van Jelmer Wijnstra en Hedser Kok.

 

 

Discussieer mee